Търсене  
Търсите работа?
Служител в склад/order picker
ОТТО Уърк Форс България ЕООД
Холандия

Каква работа в кол центрове се предлага във Варна

Интересно ежедневие, общуване с различни хора, чужд език… Ако това са ключови елементи от описанието на работата, която търсите, хубаво би било да обмислите варианта за работа в кол център.

Предимства на позицията

Предлага възможност за гъвкаво, както и за почасово работно време. Много от позициите дори са свързани с провеждане на обаждания от дома, а не от офис. Това я прави подходяща и за допълнителна работа. Тя е чудесна опция и за студенти. Длъжността развива гъвкавото мислене и бързите реакции.

Какви чужди езици са предимства при кандидатстването

Най-търсен в кол центровете съвсем логично е английският. Той е универсален метод за комуникация както между жителите на англоговорящите страни, така и между хора от държави с различни езици.

Конкретно за морските градове в България, какъвто е Варна, доста търсен е и руският заради големия брой туристи.

Много от позициите в call center са предлагани от чуждестранни компании, регистрирали офиси у нас, така че могат да ви бъдат полезни още немски, френски, италиански, испански, полски и още много езици.

Полезни качества за оператора в кол център

Наред с езиковата подготовка, изключително важно за всеки работещ зад телефонната слушалка е да бъде добър психолог. Винаги да е готов да бъде полезен. Да умее да изслушва, да отсява ценната информация, дори и ако е представена объркано или неясно. Трябва да бъде търпелив и любезен, даже и с по-невъзпитаните събеседници. И, бъдете сигурни – вежливото отношение винаги надделява над грубите обноски.

Какви свободни места за call center във Варна ще откриете

Телефонните агенти извършват разнообразни функции в зависимост от сферата на дейност на конкретната компания. Много от тях са свързани с:

Как Zaplata.bg помага в избора ни

На нашите страници ще откриете стотици обяви от реномирани фирми и организации с различна насоченост. Всяка от обявените длъжности е ясно описана, с точно регламентирана заплата и конкретни изисквания. Обърнете им внимание и подгответе стриктно документите и мотивационното си писмо. В нашия блог ще откриете ценни съвети за това как да се подготвите и за интервюто.

Набелязахте ли обявите, които ви интересуват? Бъдете сред първите кандидати!