Какво?
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
Служител/ка производство на коли и авточасти - до 17,17 € бруто на час
ОТТО Уърк Форс България ЕООД
Холандия

Обяви за работа за Архитектура, Строителство и Градоустройство в Варна

Добавено в Избрани
от 4500 до 5500 лв. бруто
Белгия / 31 Май
Добавено в Избрани
от 4800 до 5200 лв. бруто
Германия / 29 Май
Добавено в Избрани
от 2200 до 2500 лв. бруто
гр.Варна / 30 Май
Добавено в Избрани
гр.Кюстендил / 29 Май
Добавено в Избрани
от 4100 до 5000 лв. бруто
Германия / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 1200 до 1700 лв. бруто
гр.Варна / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 2300 до 2700 лв. бруто
гр.Варна / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 1200 до 1700 лв. бруто
гр.Варна / 31 Май
Добавено в Избрани
от 1500 до 1700 лв. бруто
гр.Варна / 29 Май
Добавено в Избрани
гр.Варна / 17 Май
 
Добавено в Избрани
от 1500 до 2000 лв. бруто
гр.Варна / 02 Юни
 
Добавено в Избрани
от 1200 до 3000 лв. бруто
гр.Варна / 02 Юни
 
Добавено в Избрани
от 2200 до 2400 лв. бруто
гр.Варна / 01 Юни
 
Добавено в Избрани
от 1200 до 1200 лв. бруто
гр.Варна / 01 Юни
 
Добавено в Избрани
от 1200 до 1600 лв. бруто
гр.Варна / 31 Май
 
Добавено в Избрани
от 1200 до 1800 лв. бруто
гр.Варна / 23 Май
Обяви за Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции във Варна Обяви за Административни дейности във Варна Обяви за Архитектура, Строителство и Градоустройство във Варна Обяви за Банково дело и Финанси във Варна Обяви за Бизнес, Консултантски услуги във Варна Обяви за Друго във Варна Обяви за Държавна администрация във Варна Обяви за Енергетика във Варна Обяви за Застрахователна дейност във Варна Обяви за Здравеопазване (Медицински работници) във Варна Обяви за Архитектура, Строителство и Градоустройство в София Обяви за Архитектура, Строителство и Градоустройство в Пловдив Обяви за Архитектура, Строителство и Градоустройство в Бургас Обяви за Архитектура, Строителство и Градоустройство в Русе Обяви за Архитектура, Строителство и Градоустройство в Стара Загора Обяви за Архитектура, Строителство и Градоустройство в Плевен Обяви за Архитектура, Строителство и Градоустройство в Благоевград Обяви за Архитектура, Строителство и Градоустройство във Велико Търново Обяви за Архитектура, Строителство и Градоустройство в Монтана

Какви са възможностите за развитие в архитектурата, строителството и градоустройството във Варна

Строителството и градоустройството е един от най-перспективните сектори в морската столица. Ако желаете да насочите усилията си към него, то този раздел на Zaplata.bg е за вас.

Какви работа за строители и архитекти има във Варна

 • Архитекти;
 • Ландшафтни архитекти;
 • Строителни работници;
 • Озеленители;
 • Монтажници (дограми, врати, метални конструкции);
 • Алпинисти за изолация;
 • Шпакловчици;
 • Бояджии;
 • Работници за ремонт на покриви;
 • Технически ръководители;
 • Проектанти-чертожници;
 • Заварчици;
 • Кранисти;
 • Багеристи;
 • Кофражисти;
 • Електротехници;
 • Специалисти ВиК;
 • Фаянсаджии.

Какви са предимствата в тази сфера

Като крупен туристически център Варна предлага огромно поле за изява на многобройните фирми, заети със строителство и проектиране. Да бъдеш част от изграждането на съвременното лице на града е огромно предизвикателство, но и доста доходно занимание. Висока е отговорността, но за професионалистите с доказани качества и модерни идеи винаги се намират възможности за реализация.

Интересни проекти биват стартирани както в частния сектор (хотели, заведения, домове), така и в обществения (обществени сгради, инфраструктура, озеленяване). Заплатите зависят от стойността на проекта, както и от компетенцията на изпълнителя.

Защо да търсим работа през Zaplata.bg

Хиляди авторитетни български и чуждестранни компании избират всекидневно нашата платформа, за да заявят нуждата от нови кадри за екипите си. Всеки ден нашият раздел за свободни позиции в сферата на градоустройството се актуализира с нови обяви. Не забравяйте да се информирате за тези възможности своевременно, за да можете след това да заявите кандидатурата си във възможно най-кратък срок.

Ние предлагаме и опцията имейл известяване. Залагате своите критерии за търсене (сфера, тип заетост, заплата, ключова дума) и получавате новите предложения директно в своя имейл. Така ще бъдете максимално конкурентни и адекватни.

Следете редовно и нашия блог! Там ще откривате полезни статии за оптимизирането на процеса по търсене на работа. Може да се информирате също за правилата за изготвяне на CV и мотивационно писмо. Преминаването към следващ кариерен етап е лесно със Zaplata.bg.

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.