Търсене  
Търсите работа?
СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ
АИС Сървисиз ООД
Австрия

Да прекарваш деня си в удобна среда, да си изправен пред интересни казуси всекидневно, да имаш гъвкав график – това са само част от предимствата на работата като телефонен оператор.

Какви позиции за кол центрове в Русе ще откриете

Възможностите в сферата са разнообразни като условия и отговорности. Някои от обявите са публикувани от компании, които са обзавели просторни офиси като телефонни централи. Други предлагат на служителите си възможността да бъдат част от call center от дома си. Често заетостта на смени, за да се предложи на клиентите денонощно пълноценно обслужване.

Все повече се увеличава броят на чуждестранни фирми, които са локализирали свои офиси у нас. Те набират своя персонал в България, а той осъществява телефонни разговори с Англия, Франция, Италия и т.н. Заплатите обикновено също са европейски.

Сред свободните позиции, регистрирани в нашия раздел ще видите:

Какви чужди езици са предимство при кандидатстването

Гладкото владеене на език (езици) е първо и задължително условие в доста от обявите. За чуждестранните компании е ясно – няма как да регистрирате поръчка към лондонска фирма за почистване например, без да умеете да общувате с лондончаните, които заявяват услугата.

Езиковите умения обаче са изключително важни и когато си част от екипа на български брандове. Като популярна туристическа дестинация България и по-конкретно Русе привлича хора от цял свят, които също имат своите въпроси по отношение на предлаганите у нас продукти и услуги.

Най-търсеният език продължава да е английският, но наред с него се търсят и хора, говорещи немски, руски, френски, полски и др.

Какви допълнителни умения за нужни

Когато кандидатствате за подобна позиция, вие трябва да сте наясно, че тя не е физически натоварваща. Но за сметка на това за качественото ѝ практикуване се изискват пълна концентрация и някои важни качества:

Важно е да сте готови винаги да откликнете на питане, да дадете допълнителна информация ако е нужно, както и да предложите изход от проблемна ситуация.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Трудовият пазар в Русе е динамичен и развиващ се. Търсите ли подобна оферта? При нас има доста. Проверете тематичния ни раздел и се абонирайте за новините!