Търсене  
Търсите работа?
Монтьор/ Помощник - монтьор
SG-sonnenschutztechnik
Германия

Каква работа в кол центрове се предлага в Бургас?

Как си представяте бъдещата си работа? Може би искате да включва решаване на интересни казуси всеки ден? Или да общувате с различни хора? Да не се налага да се борите с трафика, а да прекарвате деня си в спокойна обстановка? Значи задължително трябва да обмислите идеята за заетост в кол център!

Какво представлява дейността

Общото между всички позиции от тази категория е, че в отговорностите на служителя се включват разговори по телефона с клиенти. Често работното време е на смени, за да може да бъдат покрити всички часови зони и на клиентите да бъде предоставено 24-часово обслужване. Сред опциите, предлагани от някои от фирмите е възможността за работа от вкъщи. Не е нужно да присъствате на място в офис, след като телефонните разговори могат да бъдат проведени от всякъде.

Що се отнася до естеството на разговорите, то вие може да отговаряте на запитвания, да потвърждавате поръчки и да уточнявате детайли по тях, да регистрирате резервации. В някои случаи заплатата зависи от вашите постижения.

Какви свободни позиции за кол центрове в Бургас ще откриете

В морската столица са концентрирани значителен брой фирми и доста от тях търсят за своите екипи именно оператори в Call center. Доста от опциите се предлагат от компании в сферата на туризма, но далеч не всички обяви са такива. Разнообразието е голямо:

Защо е предимство говоренето на чужди езици

В голям град като Бургас, владеенето на чужди езици е не просто предимство, а в по-голямата част от случаите – задължително изискване. Значителна част от клиентите на фирмите в града са чужденци и за коректното им обслужване е необходимо адекватно обслужване.

Разпространена е и тенденцията чуждестранни фирми да поддържат офиси в България. От тук техните кол центрове обслужват хора, във всички точки на света. Ето защо е от ключово значение свободното владеене на един или повече езици. Често се търсят английски, руски, немски, полски, словашки, френски, италиански и др.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Търсенето на работа понякога е дълъг и последователен процес. Нашата мисия обаче е да го улесним. Многобройни фирми имат нужда от служители и може би точно вие отговаряте на изискванията за някоя от позициите. Нашият стремеж е всекидневно да предлагаме нови и нови възможности. Ето защо не бива да се обезкуражавате, ако точно днес не сте открили интересна оферта. Бихте могли да се абонирате за нашите новини, да настроите критериите и да получавате своевременно новите обяви в конкретен сектор или от конкретна фирма. Професионалните предизвикателства ви очакват!