Търсене  
Търсите работа?
Мениджър склад
ЕВРО СТАРТ 2000 ООД
Германия

Какви възможности за работа в call center има в Пловдив

Силата ви е в общуването с хора? Лесно ви се удава да бъдете добър слушател, търпелив събеседник и любезен помощник? Всеки кол център би искал да ви привлече в екипа си! А вие интересувате ли се от възможността?

Какво представлява работата в call center

Всяка от тези задачи или няколко от тях могат да бъдат част от длъжностната ви характеристика:

Детайлите зависят от дейността на конкретната компания.

Как чуждите езици ще бъдат предимство при кандидатстването

При някои от тези позиции чуждият език може да бъде не просто предимство, а основното и задължително изискване за упражняването на дейността. Не една и две компании откриват свои кол центрове у нас, които обслужват клиенти в Обединеното Кралство, САЩ, Германия, Франция, Полша и много други държави. Тоест, помощта, която трябва да предоставите по телефона, може да бъде на английски, немски, френски, италиански и др. Нужно е гладкото им владеене, умението за водене на свободен разговор, както и овладяването на специфичната терминология, характерна за съответната сфера на дейност.

Има и немалко български компании, които търсят своите телефонни агенти. В тези случаи чуждият език отново има своята ценност, тъй като и тук често се налага да отговаряте на клиенти, които не владеят български език.

Какви свободни позиции за Пловдив ще откриете

Как Zaplata.bg помага в избора

Нашият каталог с позиции включва опции за частична и пълна заетост. Сътрудничим си със стотици реномирани компании от Пловдив, България и света, които регулярно обявяват при нас нуждата си от нови попълнения в екипа. Заплатите винаги са ясно регламентирани. Разгледайте обявите, набележете тези от своята силна сфера на дейност и кандидатствайте! Възможностите ви очакват!