Изпълнител-работник в кухня
Населено място: гр. Варна, к. к. „Св. св. Константин и Елена”
Структура / в.ф.: Изпълнителна агенция "Военни клубове и военно-почивно дело"
Крайна дата за подаване на формуляри: 15/04/2024
Описание и основни изисквания за длъжността:
17 щ. бр. по Допълнително разписание на длъжностите:
- 1 щ. бр. за времето от 01.05.2024 г. до 31.12.2024 г. за хотел "Флагман";
- 7 щ.бр. за времето от 01.06.2024 г. до 30.09.2024 г. включително - 5 щ. бр. за за хотел "Флагман" и 2 щ. бр. за хотел "Адмирал";
- 6 щ. бр. за времето от 17.06.2024 г. до 16.09.2024 г. включително - 4 щ. бр. за за хотел "Маяк" и 2 щ. бр. за хотел "Фрегата"
- 3 щ. бр. за времето от 21.06.2024 г. до 20.09.2024 г., за хотел "Адмирал".
Поддържа помещенията, машините и инвентара в кухненския блок, съгласно санитарно-хигиенните изисквания и участва в подготвителни операции за приготвяне на кухненска продукция.
Изисквания за заемане на длъжността:
Образование и професионален опит не се изискват, но ще са предимство при подбора. За изпълнение на длъжността се изисква валидна здравна книжка.
Необходими документи:
- Заявление до изпълнителния директор /по образец, попълва се на място/;
- CV;
- Копия от документи за завършено образование, придобита проф. квалификация (документът да е издаден от проф. училище, проф. гимназия, проф. колеж за проф. обучение и др.);
- Копия от документи, удостоверяващи професионален опит (трудова книжка, УП -3 и др.).
Прием на документи:
Документите се подават в Териториална дирекция – Варна, к.к. „Св. Св. Константин и Елена”, хотел „Адмирал” – адм. сграда, от 9:00 ч. до 17:00 ч. в работни дни от понеделник до петък.
Лице за контакти: Йорданка Йорданова, тел. за контакт: 0892 606 801