Изпълнител-главен готвач / готвач
Населено място: гр. Варна, к. к. „Св. св. Константин и Елена”
Структура / в.ф.: ИА "Военни клубове и военно-почивно дело"
Крайна дата за подаване на формуляри: 15/04/2024
Описание и основни изисквания за длъжността:
12 щ. бр. по Допълнително разписание на длъжностите - по 4 щ. бр. за хотел "Адмирал", 4 щ. бр. за за хотел "Маяк" и 4 щ. бр. за хотел "Фрегата"
Производство по определена рецептура на ястия за пряка консумация.
Изисквания за заемане на длъжността:
1. Образование - средно
2. Професионален опит – не се изисква, но ще е предимство при подбора
3. Здравна книжка
Необходими документи:
- Заявление до изпълнителния директор /по образец, попълва се на място/;
- CV;
- Копия от документи за завършено образование, придобита проф. квалификация (документът да е издаден от проф. училище, проф. гимназия, проф. колеж за проф. обучение и др.);
- Копия от документи, удостоверяващи професионален опит (трудова книжка, УП -3 и др.).
Прием на документи:
Документите се подават в Териториална дирекция – Варна, к.к. „Св. Св. Константин и Елена”, хотел „Адмирал” – адм. сграда, от 9:00 ч. до 17:00 ч. в работни дни от понеделник до петък.
Лице за контакти: Йорданка Йорданова, тел. за контакт: 0892 606 801