Какво?
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за работа за Ресторанти, Заведения

Добавено в Избрани
гр.София / 02 Юни
Добавено в Избрани
от 1800 до 1900 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1500 до 1600 лв. бруто
гр.Асеновград / днес
Добавено в Избрани
гр.София / 31 Май
Добавено в Избрани
от 6000 до 7100 лв. бруто
Норвегия / 31 Май
Добавено в Избрани
от 1800 до 2200 лв. бруто
гр.София / 30 Май
Добавено в Избрани
от 1200 до 3000 лв. бруто
гр.София / 30 Май
Добавено в Избрани
от 2100 до 2200 лв. бруто
гр.София / 30 Май
Добавено в Избрани
от 1870 до 1870 лв. бруто
гр.Перник / 30 Май
Добавено в Избрани
от 1900 до 1900 лв. бруто
гр.София / 30 Май
Добавено в Избрани
от 1300 до 3500 лв. бруто
гр.Царево / 29 Май
Добавено в Избрани
от 1500 до 1600 лв. бруто
гр.Кърджали / 29 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 25 Май
Добавено в Избрани
гр.Варна / 22 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 16 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 16 Май
Добавено в Избрани
от 2100 до 2500 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1400 до 2000 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1900 до 2400 лв. бруто
гр.София / днес

Ресторанти, Заведения

Ако искате да сте винаги информирани за наличните свободни работни позиции, Zaplata.bg предлага широк спектър от обяви за работа. За всички хора, които се интересуват от възможностите в хотелиерството и ресторантьорството, тук ще намерите голям избор от предложения за работа в различните заведения и ресторанти в страната.

Защо привлича младите хора

Тази сфера на работа привлича предимно млади хора и се оказва доста атрактивна за тях, тъй като притежава някои доста характерни особености:

  • Заплатите са добри.
  • Работното време е гъвкаво и има възможност от напасване с личните нужди.
  • Има възможности за запознанство с други млади хора.
  • Развиват се качества, които могат да бъдат полезни не само в този сектор, но и на други работни позиции като цяло.
  • На лице е динамика и възможност за самоизява.

Предпочитаните позиции в бранша

Тенденцията показва, че най-голям интерес хората проявяват към позициите в областта на готварството. Причината за това е, че тези работни места дават доста голяма възможност за самоинициатива, съчетана с много атрактивно възнаграждение. Натрупаният опит в тази област помага за евентуалното създаване на собствен бизнес в бъдеще, тъй като дава умения, които винаги могат да са много полезни.

Полезен опит при търсене на работа в чужбина

Сред предимствата от това да се натрупа опит в заведения за хранене и ресторанти е, че това може да помогне за лесното намиране на алтернативна работа и зад граница.Обикновено, в големите градове на Европа винаги има много сериозен недостиг на кадри в бранша. За хората, които вече имат известен опит в тази сфера намирането на работа става дори още по-лесно.

Добра база за развитие на собствен бизнес

Важно е да се каже, че работата в заведения и ресторанти помага да се придобиват умения, които се ценят особено много при стартиране на собствен бизнес. Качествата, които се трупат могат да са полезни, без значение от сферата, към която имате интерес и в която желаете да се реализирате.

Защо да изберем Zaplata.bg

Zaplata.bg помага в избора ни, така че да се насочим към най-добрите работни позиции, разбира се, в зависимост от образованието и квалификацията ни. Помага ни да избираме, избягвайки капаните на некоректните работодатели.

Разгледайте още:

Свободни позиции за шофьори на товарни автомобили Маркетинг специалист обяви лингвисти обяви за работа

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.