Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Ресторанти, Заведения

Добавено в Избрани
от 1500 до 1700 лв. бруто
гр.София / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 1500 до 2200 лв. бруто
гр.София / 01 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Варна / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Велико Търново / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Перник / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 1600 до 2000 лв. бруто
к.к. Златни пясъци / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Пловдив / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 2200 лв. бруто
гр.Перник / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 2000 лв. бруто
гр.Благоевград / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 2800 до 2800 лв. бруто
с.Асеново / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Стара Загора / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Бургас / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Ямбол / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Пловдив / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 1600 до 2000 лв. бруто
к.к. Слънчев бряг / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Пазарджик / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 1800 до 2000 лв. бруто
гр.София / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 1600 до 1800 лв. бруто
гр.Бургас / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 1600 до 1800 лв. бруто
гр.Пловдив / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 2500 до 3000 лв. бруто
гр.София / 17 Юли

Ресторанти, Заведения

Ако искате да сте винаги информирани за наличните свободни работни позиции, Zaplata.bg предлага широк спектър от обяви за работа. За всички хора, които се интересуват от възможностите в хотелиерството и ресторантьорството, тук ще намерите голям избор от предложения за работа в различните заведения и ресторанти в страната.

Защо привлича младите хора

Тази сфера на работа привлича предимно млади хора и се оказва доста атрактивна за тях, тъй като притежава някои доста характерни особености:

  • Заплатите са добри.
  • Работното време е гъвкаво и има възможност от напасване с личните нужди.
  • Има възможности за запознанство с други млади хора.
  • Развиват се качества, които могат да бъдат полезни не само в този сектор, но и на други работни позиции като цяло.
  • На лице е динамика и възможност за самоизява.

Предпочитаните позиции в бранша

Тенденцията показва, че най-голям интерес хората проявяват към позициите в областта на готварството. Причината за това е, че тези работни места дават доста голяма възможност за самоинициатива, съчетана с много атрактивно възнаграждение. Натрупаният опит в тази област помага за евентуалното създаване на собствен бизнес в бъдеще, тъй като дава умения, които винаги могат да са много полезни.

Полезен опит при търсене на работа в чужбина

Сред предимствата от това да се натрупа опит в заведения за хранене и ресторанти е, че това може да помогне за лесното намиране на алтернативна работа и зад граница.Обикновено, в големите градове на Европа винаги има много сериозен недостиг на кадри в бранша. За хората, които вече имат известен опит в тази сфера намирането на работа става дори още по-лесно.

Добра база за развитие на собствен бизнес

Важно е да се каже, че работата в заведения и ресторанти помага да се придобиват умения, които се ценят особено много при стартиране на собствен бизнес. Качествата, които се трупат могат да са полезни, без значение от сферата, към която имате интерес и в която желаете да се реализирате.

Защо да изберем Zaplata.bg

Zaplata.bg помага в избора ни, така че да се насочим към най-добрите работни позиции, разбира се, в зависимост от образованието и квалификацията ни. Помага ни да избираме, избягвайки капаните на некоректните работодатели.

Разгледайте още:

Свободни позиции за шофьори на товарни автомобили Маркетинг специалист обяви лингвисти обяви за работа

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.