Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Сезонна работа в морските курорти

Добавено в Избрани
от 1600 до 2000 лв. бруто
к.к. Златни пясъци / 18 Април
Добавено в Избрани
от 1600 до 2000 лв. бруто
к.к. Слънчев бряг / 18 Април
Добавено в Избрани
от 1800 до 2000 лв. бруто
гр.Несебър / 18 Април
Добавено в Избрани
от 2400 до 3000 лв. бруто
гр.София / 19 Април
Добавено в Избрани
от 1600 до 2100 лв. бруто
к.к. Златни пясъци / 17 Април
Добавено в Избрани
от 1300 до 1300 лв. бруто
гр.Несебър / 17 Април
Добавено в Избрани
Кипър / 19 Април
Добавено в Избрани
от 2200 до 2600 лв. бруто
Гърция / 17 Април
Добавено в Избрани
от 1500 до 3500 лв. бруто
гр.Созопол / 16 Април
Добавено в Избрани
гр.Несебър / 15 Април
Добавено в Избрани
от 1500 до 1500 лв. бруто
гр.Приморско / 15 Април
Добавено в Избрани
гр.Китен / 08 Април
Добавено в Избрани
от 2000 до 3000 лв. бруто
гр.Приморско / 18 Април
Добавено в Избрани
от 1675 до 1675 лв. бруто
м-т Журналист / 17 Април
Добавено в Избрани
от 3000 до 3500 лв. бруто
гр.Свети Влас / 17 Април
Добавено в Избрани
от 2000 до 2500 лв. бруто
гр.Свети Влас / 17 Април
Добавено в Избрани
от 1500 до 1600 лв. бруто
гр.Свети Влас / 17 Април
Добавено в Избрани
от 1000 до 1200 лв. бруто
гр.Свети Влас / 17 Април
Добавено в Избрани
от 1000 до 1500 лв. бруто
гр.Свети Влас / 17 Април
Добавено в Избрани
от 2100 до 3300 лв. бруто
к.к. Златни пясъци / 15 Април

Работа на морето

Черноморието е сред районите в страната, където намирането на работа без съмнение е най-лесно. Това се дължи на силно развитата туристическа индустрия и на големия брой чужденци, които избират родното крайбрежие за да прекарат тук лятната си почивка.

Какви са предимствата на работата на морето

Макар че това определено не е мечтана сфера за реализация на абсолютно всеки, работа на морето си има своите многобройни предимства. Този тип заетост предлага възможността да прекарате летния сезон край брега, възползвайки се от всички плюсове на това положение.

Определено сред най-големите преимущества е това, че ще можете да ходите на море, възползвайки се от възможностите, които носи лятото. Обикновено за повечето млади хора е голям плюс и това, че съществува реалната възможност за създаване на многобройни контакти и приятелства с хора от различни части на Европа и света.

Казано накратко, предимствата на заетостта по Черноморието са:

  • голямо разнообразие от предложения;
  • ниска безработица;
  • концентрация на млади хора;
  • възможност за комбиниране на работа с почивка.

Какви са най-често срещаните позиции

Заетостта на морето се изразява в огромно многообразие от работни позиции, като това съвсем не бива да ви ограничава до туристическия сектор. Бихте могли да намерите възможности за реализация, които са не по-малки от тези в столицата.

Работните заплати могат да варират в огромни граници, като съответно голямо значение има населеното място. Варна и Бургас предлагат значително по-висок стандарт в сравнение с малките градове.

Не без значение са и вашето образование, досегашна квалификация и допълнителни умения, като общителност, комуникативност, умения за екипна работа, възможност за вземане на бързи и оптимално добри решения и други.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg ви дава възможност да откриете всякакви обяви за работа край морето. В този раздел ще попаднете на предложения, които могат да са във всякакви сфери на реализация, а актуалното състояние и навременно обновяване на информацията ви позволява да сте наясно със състоянието на пазара в реално време.

Ще можете да избирате измежду хиляди обяви за работа, което изключително много ще увеличи възможността ви да намерите онова, от което се нуждаете. Ще добиете представа за това какви са изискванията на работодателите.

Това ще ви позволи да бъдете по-адекватни в очакванията, които ще имате към своя работодател, но също така и ще знаете каква е стойността на вашите умения и квалификация в пазарна среда. Всичко това ще ви позволи да намерите по-лесно желаното място и да се задържите трайно на него.

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.