Добавено в твоите Избрани обяви

Продавач- Консултант

 

  ПРОДАВАЧ КОНСУЛТАНТ RING MOL
Светът на лукса и на бижутата ви привлича? Модата е твоя страст, а дизайнът – хоби? Ако общуваш с хората с лекота и умееш да „надникваш“ в техните желания и стил по-добре дори от тях самите, значи ITALSILVER&GOLD търси именно теб, за да попълни страхотния си екип!

Ние сме спечелили любовта на своите клиенти с уникалния дизайн на бижутата, които предлага, изключително богатото си портфолио, съставено от най-известните бижутерийни марки в света, безкомпромисното си качество, перфектното обслужване и богатия набор от услуги, които предлагаме за своите клиенти – настоящи и бъдещи.

Гордеем се с атрактивното твърдо възнаграждение, което предлагаме, а за да те стимулираме да се усмихваш от сърце и да идваш с наистина голямо желание и хъс на работа, предлагаме и страхотен стимулиращ бонус като допълнение 

-Гъвкаво работно време, според личните ти ангажименти;
Подробно и продължително фирмено обучение, за да сме сигурни, че се чувстваш истински на място и със самочувствие, когато помагаш на нашите клиенти да изберат най-доброто за тях или техен любим човек бижу или аксесоар;
Представяме си те като:
- позитивна личност, жадна за нови знания и надграждане на уменията ежедневно.
- Като добър отборен играч, който има нужда да се впише в екипа си и да следва максимата „един за всички, всички за един“, подкрепяйки колегите си на всички нива.
- Очакваме да имаш добър и възпитан изказ, да посрещаш, обслужваш и изпращаш клиентите в магазина на ИТАЛСИЛВЕР§ГОЛД като лични гости, винаги с широка усмивка и силно желание да помогнеш.
- Да се включваш наравно с другите от екипа в ежедневните задължения, за да бъде повереният ви магазин наИТАЛСИЛВЕР§ГОЛД винаги чист, изрядно подреден и в прекрасен търговски вид.
- Да владееш свободно английски език и писмено, и говоримо, за да можеш с лекота да обясниш колко специални са бижутата в ИТАЛГОЛД. Ако английският не е твоя сила, но владееш друг чужд език, не се колебай да го отбележиш като твое предимство.
-Ако спечелихме интереса ти, ще е истинско удоволствие за нас да се запознаем лично, така че побързай да ни пуснеш актуална автобиография със снимка, както и мотивационно писмо защо да изберем именно теб за нашия екип. Благодарим на всички, които кандидатстват и молим за разбиране, че само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю. Следете профила ни за нови свободни позиции!

Желаем ти успех!

Тагове:
PRO PRO
24 Май 2023608
Продавач- Консултант ИТАЛ СИЛВЕР ГОЛД ЕООД
ИТАЛ СИЛВЕР ГОЛД ЕООД
Получавай новите обяви на имейл
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ИТАЛ СИЛВЕР ГОЛД ЕООД

Докладвай за проблем
Продавач- Консултант
ИТАЛ СИЛВЕР ГОЛД ЕООД

Препишете кода от картинката: