Добавено в твоите Избрани обяви

ОИКОС-БГ ООД

Разглеждания: 9 968

За компанията

Фирма ОИКОС - БГ ООД е изключителен представител за България на водещия италиански производител OIKOS Srl. Екологично чисти декоративни бои и мазилки на водна основа. Интериорни и екстериорни решения.  

С повече от 30 години професионален опит, фирма ОИКОС - БГ от самото си основаване досега присъства на пазара с нетрадиционни продукти и динамичен маркетинг.  
Целта на компанията днес е да помогн е на архитекти, инвеститори, строители и изпълнители, предлагайки им качествени и разнообразни продукти, компетентна консултация и техническа поддръжка - всичко с цел постигане на качествено строителство с пълноценна реализация на дизайнерските идеи.  
Печелившата стратегия на ОИКОС - БГ е в осъществяването на тази цел, чрез производство на екологични материали без разредители, безвредни за природата и човешкото здраве.  
В желанието си да хармонизира качеството на строителството с опазването на околната среда, ОИКОС - БГ концентрира вниманието си върху запазване на архитектурното наследство и традициите в декорирането.  

Широката палитра от качествени продукти гарантират многобройни възможности за обработка, декориране и защита на стените, метала и дървото в интериора и екстериора.

Контакти

Адрес

София, бул. Витоша 93 / Виж на картата

Уебсайт

http://www.oikosbg.com

Обяви за работа в ОИКОС-БГ ООД (1)

Добавено в Избрани
ОПЕРАТОР НА ТОНИРАЩА МАШИНА - СКЛАДАДЖИЯ
от 1400 до 1600 лв.
гр.София / 16 Февруари
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ОИКОС-БГ ООД

София, бул. Витоша 93