Търсене  
Търсите работа?
Bulgarian/Russian speaking Sales and Customer Service Advisor
Opal Transfer Ltd.

Има ли възможности за продавачи и помощен персонал в сектор търговия и продажби във Варна

Сферата на продажбите винаги е била успешна в морската столица. Неслучайно в сектора се предлагат най-много на брой работни места. Вижте какво може да предложи за вас Zaplata.bg.

За кого е подходяща тази работа

На длъжностите от този раздел могат да бъдат ангажирани служители с разнообразни квалификация и образование. Някои от позициите имат по-специфични изисквания като чужд език или средно специално образование, но в повечето случаи по-важни са практическите умения и личностните качества на кандидатите. На първо място е коректността и стриктното изпълнение на задълженията. От голямо значение е също комуникативността и способността за общуване с клиенти. Екипността също е ключова. Успехите и постиженията зависят от съвместната дейност на целия персонал на всеки обект.

Подобна заетост може да се окаже добър старт в кариерата. След демонстрирани добри резултати работодателите често поощряват мотивираните служители. Отличните продавачи се превръщат в качествени управители и ръководители на екипи. Заплатата е реципрочна на отговорностите.

Какви свободни позиции има във Варна

Защо да търсим работа в Zaplata.bg

Варна е град с многобройни хипермаркети и хранителни магазини, с интригуваща търговска улица и с още многобройни разнообразни търговски обекти. Ако желаете да се развивате в сферата на продажбите, важно е да следите специализирания раздел на Zaplata.bg. Тук всекидневно бизнесът на морската столица обявява свободните позиции. Може да прецизирате търсенето на предложенията според своите изисквания: сфера на дейност, тип заетост (пълно, почасово), заплата. Ако още детайли от обявите имат значение за вас, може да въведете и конкретни ключови думи. Ако пък има конкретна компания, от чиито екип желаете да станете част, селектирайте само нейните предложения. Може да се абонирате и за имейл известия. Търсенето и намирането на нова позиция е лесно. Просто се доверете на Zaplata.bg!