Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) в София

Добавено в Избрани
гр.София / 29 Ноември
Добавено в Избрани
гр.София / 28 Ноември
Добавено в Избрани
от 1300 до 1500 лв. бруто
гр.София / 28 Ноември
Добавено в Избрани
гр.София / 27 Ноември
Добавено в Избрани
гр.София / 24 Ноември
Добавено в Избрани
от 1600 до 2000 лв. бруто
гр.София / 23 Ноември
Добавено в Избрани
гр.София / 22 Ноември
Добавено в Избрани
от 1031 до 2400 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1945 до 2300 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1800 до 2000 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 2900 до 5600 лв. бруто
гр.София / 29 Ноември
Добавено в Избрани
от 2800 до 3200 лв. бруто
гр.София / 29 Ноември
Добавено в Избрани
от 2070 до 2070 лв. бруто
гр.София / 28 Ноември
Добавено в Избрани
от 1720 до 1720 лв. бруто
гр.София / 28 Ноември
Добавено в Избрани
от 2070 до 2070 лв. бруто
гр.София / 28 Ноември
Добавено в Избрани
от 2450 до 2450 лв. бруто
гр.София / 28 Ноември
Добавено в Избрани
от 1000 до 1600 лв. бруто
гр.София / 28 Ноември
Обяви за Авиация и летища в София Обяви за Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции в София Обяви за Административни дейности в София Обяви за Архитектура, Строителство и Градоустройство в София Обяви за Банково дело и Финанси в София Обяви за Бизнес, Консултантски услуги в София Обяви за Детегледачки и Домашни помощници в София Обяви за Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация в София Обяви за Друго в София Обяви за Държавна администрация в София Обяви за Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) в Пловдив Обяви за Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) във Варна Обяви за Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) в Бургас Обяви за Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) в Русе Обяви за Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) в Стара Загора Обяви за Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) в Плевен Обяви за Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) в Благоевград Обяви за Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) във Велико Търново Обяви за Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) в Монтана

Какви обяви за продавачи и помощен персонал се регистрират в раздел Търговия/Продажби за София

Добри ли сте в преговорите и в общуването с хора? Ако планирате развитие в сферата на търговията, вижте какви са опциите за София.

Какви са предимствата на сферата

Търговският е сред секторите с най-голям потенциал за високи доходи. Техният таван зависи само от вашите качества, съобразителност и иновативност. При някои длъжности заплатите се определят на база на постигнатите продажби.

В тази сфера има поле за развитие както на висококвалифицирани амбициозни кадри, така и за служители без специализирано образование. 

Какви свободни позиции има в София в сектор Търговия

  • Продавач-консултант (в магазини за бързооборотни 
  • стоки, в бутици, в складове, в шоурумове, в обекти за техника и др.);
  • Търговски представители (шофьорската книжка категория B e задължителна);
  • Касиери;
  • Служители на временни и сезонни търговски обекти;
  • Касиер-аранжори;
  • Управители на търговски обекти;
  • Складови работници;
  • Помощен персонал (може да е почасово или на непълен работен ден).

Какви качества трябва да притежава продавач-консултантът

Сред най-честите изисквания, които са важни за качествено изпълнение на задълженията в сферата на търговията, са комуникативност и общителност. Вие се явявате лицето на бранда, който представяте. Важно е да допринасяте за неговата безупречна репутация и за създаването на постоянни клиенти. От ключово значение са също коректността и спазването на фирмената етика и принципи. Умението за работа в екип също е съществено.

Чуждият език в някои обяви е посочен като задължително условие, а при други, макар да не е споменат, е отлично допълнително предимство.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Реномираните компании всекидневно се доверяват на нашата платформа, за да обявят свободните си позиции за София и околността. Ако желаете да се включите в екипа на някоя конкретна от тях, може да се абонирате за нейните обяви, за да научите първи за тях. Бихте могли също да заложите и други специфични условия: тип заетост, сектор, ориентировъчен размер на заплатата. Насочвайки по този начин своето търсене, вие пестите време и конкретизирате усилията си. Ако се спрете на някои от офертите, бихте могли да ги запазите, за да изпратите кандидатурата си в удобен за вас момент. Zaplata.bg се грижи за качествените оферти. От вас се иска само да се възползвате!

Разгледайте още:

Свободни работни места Пазарджик заплати Преподаватели заплата Обяви от Пловдив

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.