Търсене  

Какви са перспективите за развитие в сферата на търговия и продажби за продавачи и помощен персонал в Пловдив

Търсите стабилна перспективна работа в Пловдив? Ако търговията е вашата сила, вижте какви възможности предлага специализираният раздел на Bazar.bg.

За кого е подходяща тази работа

За да бъде човек успешен търговец, не е нужно да е дипломиран икономист. Далеч по-важно е да има усет и умение за общуване. На мнозина то е вродено, а други го развиват с времето. Важно е да имате правилния подход към клиента, да покажете съпричастност с неговите нужди и да го убедите, вашите продукти са точно тези, от които той има необходимост.

Други незаменими качества на добрите продавачи са чувството за такт, любезността, добрите обноски и уравновесеният характер. Важно е да запазвате спокойствие във всяка ситуация и спокойно да намирате изход. Тук идва мястото и на гъвкавостта и способността за бързо вземане на решения. Съществено е и умението за работа в екип, тъй като за максимални резултати е важно доброто сътрудничество на целия персонал на обекта.

Какви свободни позиции има в Пловдив

Защо да търсим работа в Zaplata.bg

За да откриете качествени възможности, важно е да ги потърсите. С нас това е лесно. Многобройни малки, средни и големи компании с обекти в Пловдив и региона всекидневно публикуват на страниците на Zaplata.bg своите свободни позиции в сферата на продажбите. Има търсене както на консултанти за директни продажби, така и на помощен персонал. Доходите зависят от компетенциите, от типа заетост, както и от пазарния дял на предприятието. Ориентир за очакваната заплата ще откриете вътре в самата обява.

В нашата платформа можете да конкретизирате търсенето си по бранш, ключови думи, заплата, град, а бихте могли да отделите и само обявите на конкретен работодател. Ако в момента няма оферти, отговарящи на вашето търсене, възползвайте се от опцията за абониране за получаване на мейла на новите обяви по конкретни критерии. Възможностите ви очакват!