Добавено в твоите Избрани обяви

Аранжор/ка Флорист/ка

Ако обичате да творите с ръцете си и искате да научавате нови знания и занаят, комуникативни сте, имате търговски нюх и сте активна личност, обичате да се грижите за цветя и това ви е страст, то тази работа е за вас!

Ние сме бутиково магазинче за цветя в Гранд Мол Варна и търсим отговорен човек за екипа си. Ако не сте работили в тази сфера, ще имате обучителен период, в който ще можете да научите занаята.

При нас се получава стока всеки четвъртък и това е един от задължителните дни за работа. Ще се изисква от вас да обслужвате клиенти, да опаковате подаръци, да правите букети и аранжировки с живи цветя, както и да се грижите за саксиен цвят.

Работното време е от 10:00 до 21:00, като можете да работите на 4 или 8 часа, но е препоръчително да имате поне 2 пълни работни дни (10:00 -21:00). Заплатата зависи от вашите умения и вашата самоинициатива, само тогава тя ще расте. На празници като Коледа, 8-ми март, се работи, като се доплаща или се връщат дните. Имаме много чуждестранни клиенти и познания с Руски и Английски са в плюс.

Моля, свържете се с нас САМО чрез телефонно обаждане или елате на място в Гранд Мол Варна, за да се запознаете на място с работния процес

Тагове:
PRO
22 Май 202356
Аранжор/ка Флорист/ка ИВ ФЛОР РОМАНС ЕООД
ИВ ФЛОР РОМАНС ЕООД
Получавай новите обяви на имейл
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ИВ ФЛОР РОМАНС ЕООД

Докладвай за проблем
Аранжор/ка Флорист/ка
ИВ ФЛОР РОМАНС ЕООД

Препишете кода от картинката: