Добавено в твоите Избрани обяви

ПРОДАВАЧ - КОНСУЛТАНТ

Месторабота:  Гр. Варна, Mall Delta Planet

Светът на лукса и на бижутата ви привлича? Модата е твоя страст, а дизайнът – хоби? Ако общуваш с хората с лекота и умееш да „надникваш“ в техните желания и стил по-добре дори от тях самите, значи GOTO Jewellery and diamonds търси именно теб, за да попълни страхотния си екип!

 

Ние сме GOTO – най-голямата мултибранд бижутерийна компания, която само за 8 години спечели любовта на своите клиенти с уникалния дизайн на бижутата, които предлага, изключително богатото си портфолио, съставено от най-известните бижутерийни марки в света, безкомпромисното си качество, перфектното обслужване и богатия набор от услуги, които предлагаме за своите клиенти – настоящи и бъдещи.

 

 

Гордеем се с атрактивното твърдо възнаграждение, което предлагаме, а за да те стимулираме да се усмихваш от сърце и да идваш с наистина голямо желание и хъс на работа, предлагаме и страхотен стимулиращ бонус като допълнение;

 

Ваучери за храна и битови сметки от SODEXO на стойност 200лв., придружени от множество карти за преференциални отстъпки при множество партньори на Sodexo;

 

Допълнително здравно осигуряване с покритие от 20 000 лв., включващо специален пакет за бъдещи майки;

 

Стилно фирмено облекло;

 

Гъвкаво работно време, според личните ти ангажименти;

 

Подробно и продължително фирмено обучение, за да сме сигурни, че се чувстваш истински на място и със самочувствие, когато помагаш на нашите клиенти да изберат най-доброто за тях или техен любим човек бижу или аксесоар;

 

Тиймбилдинги в София  и Велинград с колегите от компанията на избрани празници – обещаваме, купонът е гарантиран!

 

Възможност за кариерно израстване в най-бързо развиващата се бижутерийна мултибранд компания в България. Бързото развитие на марката откри много свободни позиции в мениджмънта, маркетинга, рекламата, дизайна, човешките ресурси. От опит знаем, че най-добрите ръководители са тези, които са започнали като консултанти в магазините ни и разбират бизнеса, бижутата и клиентите ни истински добре. Ако все още учиш или е дошло времето ти да се докажеш и бързо да израстнеш, заемайки позиция, която е твоя страст и вярваш, че е за теб, то в наше лице ще намериш своите най-верни твои партньори в израстването ти. Ние те чакаме!

 

На последно място, но не и по значение – уникален екип от страхотни колеги;

 

 

Представяме си те като:

-        позитивна личност, жадна за нови знания и надграждане на уменията ежедневно.

-        Като добър отборен играч, който има нужда да се впише в екипа си и да следва максимата „един за всички, всички за един“, подкрепяйки колегите си на всички нива.

-        Очакваме да имаш добър и възпитан изказ, да посрещаш, обслужваш и изпращаш клиентите в магазина на GOTO като лични гости, винаги с широка усмивка и силно желание да помогнеш.

-        Да се включваш наравно с другите от екипа в ежедневните задължения, за да бъде повереният ви магазин на GOTO винаги чист, изрядно подреден и в прекрасен търговски вид.

-        Да владееш свободно английски език и писмено, и говоримо, за да можеш с лекота да обясниш колко специални са бижутата в GOTO. Ако английският не е твоя сила, но владееш друг чужд език, не се колебай да го отбележиш като твое предимство.

 

Ако спечелихме интереса ти, ще е истинско удоволствие за нас да се запознаем лично, така че побързай да ни пуснеш актуална автобиография със снимка, както и мотивационно писмо защо да изберем именно теб за нашия екип. Благодарим на всички, които кандидатстват и молим за разбиране, че само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю. Следете профила ни за нови свободни позиции!

 

Желаем ти успех!

Тагове:
TOP
31 Май 2023136
ПРОДАВАЧ - КОНСУЛТАНТ ГОТО ЕООД
ГОТО ЕООД
Получавай новите обяви на имейл
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ГОТО ЕООД

Докладвай за проблем
ПРОДАВАЧ - КОНСУЛТАНТ
ГОТО ЕООД

Препишете кода от картинката: