Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал)

Добавено в Избрани
от 1500 до 1900 лв. бруто
гр.София / 02 Октомври
Добавено в Избрани
гр.София / 02 Октомври
Добавено в Избрани
от 1200 до 1800 лв. бруто
гр.София / 29 Септември
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 27 Септември
Добавено в Избрани
от 1000 до 1400 лв. бруто
гр.София / 27 Септември
Добавено в Избрани
от 1400 до 2800 лв. бруто
гр.София / 18 Септември
Добавено в Избрани
гр.София / 14 Септември
Добавено в Избрани
от 1500 до 1800 лв. бруто
гр.Варна / днес
Добавено в Избрани
гр.Варна / днес
Добавено в Избрани
от 1600 до 1600 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1615 до 1615 лв. бруто
гр.Стара Загора / 02 Октомври
Добавено в Избрани
от 1800 до 2400 лв. бруто
гр.София / 02 Октомври
Добавено в Избрани
от 1065 до 1320 лв. бруто
гр.Провадия / 02 Октомври
Добавено в Избрани
от 1550 до 1550 лв. бруто
гр.Русе / 02 Октомври
Добавено в Избрани
от 1800 до 2400 лв. бруто
гр.София / 02 Октомври
Добавено в Избрани
от 2400 до 2900 лв. бруто
гр.София / 02 Октомври
Добавено в Избрани
от 1870 до 1870 лв. бруто
гр.Перник / 02 Октомври
Добавено в Избрани
от 1870 до 1870 лв. бруто
гр.София / 02 Октомври
Добавено в Избрани
от 1870 до 1870 лв. бруто
гр.Дупница / 02 Октомври

По традиция, помощният персонал и продавач-консултантите са най-търсените професии в големите български градове. Това дава отлични възможности за реализация за много хора, като им позволява да получат прилично възнаграждение.

Какви качества трябва да притежавате за продавач-консултант

Макар и да е подценявано от мнозина, това поле на работа изисква доста качества от страна на работещите. Много често изискваните от продавачите и помощния персонал качества не са свързани с образование и квалификация, а са по-скоро от личностен характер. Сред най-търсените са:

  • умение за общуване и комуникация с клиентите;
  • приятелско отношение, но без да се нарушава добрия делови тон;
  • бързина на работа, особено при по-натоварени търговски обекти;
  • динамична природа, която да позволява на заетия да запази духа и мотивацията си, без да изпитва умора.

Какви свободни позиции може да открием в раздела

Най-често се срещат свободни места за продавач-консултант в големите вериги на хранителните магазини в страната. Големите градове като София, Варна и Пловдив постоянно изпитват недостиг на кадри, с които да се запълнят свободните места в най-големите хранителни магазини и хипермаркети.

Често се срещат също свободни места в магазините за облекло. В зависимост от сферата, могат да се търсят предимно мъже или предимно жени, като се отдава значение на това кой би бил по-полезен на потребителите.

Какви са предимствата на тази сфера

Както всяка друга сфера, и тази също си има  своите предимства. Като най-голямо трябва да се отбележи това, че във всички по-големи градове на страната се предлагат многобройни свободни позиции в тази област.

В повечето случаи, работните заплати трудно могат да се обобщават, тъй като варират в доста големи граници. Те най-често се определят от сектора, от чиято област произлиза стоката, която продавач-консултантът предлага.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg се очерта като мястото, на което можете да намерите най-голям брой обяви за свободни работни места. Тук можете да откриете по нещо във всяка една област, без значение от вашите пол, възраст, образование и квалификация.

Сред обявите за работа обаче най-многобройни са именно тези, които се целят към запълване на свободните позиции за продавач консултанти. Съответно, най-голям е броят на местата в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Разгледайте още:

Обяви квартири в Габрово Административни сътрудници Работа за дигитални маркетолози

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.