Какво?
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Добавено в твоите Избрани обяви

Работа в Габрово

Добавено в Избрани
от 3000 до 4000 лв. бруто
гр.Разград / 29 Май
Добавено в Избрани
от 1800 до 1900 лв. бруто
гр.София / 02 Юни
Добавено в Избрани
гр.София / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 2319 до 4357 лв. бруто
гр.София / 30 Май
Добавено в Избрани
от 1675 до 2061 лв. бруто
гр.София / 29 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 25 Май
Добавено в Избрани
от 4400 до 5500 лв. бруто
Германия / 02 Юни
Добавено в Избрани
Холандия / 02 Юни
Добавено в Избрани
от 4500 до 5500 лв. бруто
Белгия / 31 Май
Добавено в Избрани
от 4800 до 5200 лв. бруто
Германия / 29 Май
Добавено в Избрани
от 1600 до 2500 лв. бруто
гр.Пловдив / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 3900 до 4800 лв. бруто
гр.София / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 4600 до 5200 лв. бруто
гр.София / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 1400 до 2400 лв. бруто
гр.София / 30 Май

Работа в Габрово

В Zaplata.bg Вие откривате подходящи обяви за работа всеки ден. Разгледахте ли вече новите свободни позиции в Габрово? Ако все още не сте го направили, не губете време и намерете мечтаната от Вас работа, за мечтаната заплата именно там, защото града предлага множество възможности за развитие, спокойна среда и високи заплати.

Кои са най-предпочитаните сфери в Габрово

Всички макроикономически показатели сочат, че Габрово е един много добре развит град. В него се развиват много и различни сфери на дейност. В централната част се разполагат два големи търговски комплекса, както и множество големи търговски вериги за битова техника и хранителни стоки. По периферните зони действат изключително много предприятия, съсредоточили своята дейност в железарската, кожарската и текстилната промишленост. Различни са възможностите за развитие в града, но най-предпочитаните сфери са:

 • Текстилна и кожарска промишленост;
 • Търговия;
 • Строителство;
 • Мебелно производство;
 • Хранително-вкусова промишленост;
 • Културен туризъм.

Какви са предимствата на града

Габрово може да се похвали с ниска безработица, високи заплати, стабилни преки и чужди инвестиции и най-добра усвояемост на европейски средства. В него пазарът на труда е изключително силен, жителите на града имат ниски местни данъци, високи доходи и стандарт на живот. Много добре развити са градския транспорт, който е изцяло автобусен, както и инфраструктурата. Габрово ежегодно се радва на стотици туристи, които посещават известните забележителности в местността. Едно от най-интересните и привлекателни места е архитектурно-етнографски комплекс „Етъра”. Безспорен факт е, че едно от най-важните предимства на града е това, че се слави като столицата на хумора и сатирата. Той с години съхранява и популяризира народния и местния фолклор, развива занаятите и индустрията. Най-важните предимства са следните:

 • Висока заетост и силен пазар на труда;
 • Ниски местни данъци и добра администрация;
 • Стабилни преки и чужди инвестиции;
 • Високи доходи и стандарт на живот;
 • Добре развит културен туризъм.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Търсите ли работа? Търсите ли най-добрата заплата? Zaplata.bg е Вашият правилен избор във всяко едно отношение, защото:

 1. Вие много лесно намирате търсената от Вас свободна позиция, за която бихте желали да кандидатствате.
 2. Бързо селектирате многобройните обяви за работа по Вашите критерии и нужди.
 3. Удобно, от уюта на Вашия дом, преглеждате обстойно всички обявени свободни позиции.

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.