Търсене  
Търсите работа?
Служител в склад/order picker
ОТТО Уърк Форс България ЕООД
Холандия

Какви опции за развитие в сферата на логистика и спедиция има в София

Чувствате се в свои води, когато цял ден сте в движение? Имате отлични организационни качества и професионални умения в сферата на транспорта? Ако търсите работа в района на София, този раздел е за вас.

Какво представляват логистиката и спедицията

Целта на логистиката е да организира по възможно най-добър начин различни процеси и така да оптимизира дейностите, които са част от даден бизнес. Добър резултат от подобна активност е да се доставят материали и суровини за производството в правилни количества възможно най-бързо и изгодно. Тук се включва както транспортът, така и складовата дейност.

Спедицията пък е свързана с уреждане на транспорта на товари и стоки възможно най-бързо, до най-подходяща дестинация, в най-кратък срок с най-ниска цена.

Какво е особено в тази професия

От качественото изпълнение на задачите по спедиция и логистика зависи в голяма степен успеха на всеки бизнес. Специалистите от тези професии са отговорни както за снабдяването на производството, така и с дистрибуцията на готовия продукт към търговци и крайни клиенти.
В зависимост от квалификацията и отговорностите на конкретната позиция зависи и заплатата на работещите в тази сфера.

Какви позиции има в София

Защо да се доверим на Zaplata.bg

Многобройните български и чуждестранни компании, които успешно развиват своята дейност в столицата, предлагат разнообразни възможности за развитие в сферите на спедицията и логистиката. На страниците на Zaplata.bg ще откриете свободни позиции, подходящи за различни специалисти в областта с разнообразна квалификация. Всяка от обявите е с ясно посочени отговорности, изисквания и заплата. Посочените доходи са базови и е вероятно да бъдат актуализирани спрямо реализираните проекти и натовареността на работата. Заявете своята кандидатура още сега!