Добавено в твоите Избрани обяви

ДОБИ 77 ЕООД

Разглеждания: 12 175

За компанията

Фирмата е регистрирана през 1996 година. Реална дейност осъществявa от октомври 1998 година с откриване на първото си ателие за химическо чистене, пране, парно гладене и боядисване на ул. „Гео Милев“ №16.

През октомври 2001 година отворя врати и второ ателие на ул. „Княз Борис I“ №115, изградено изцяло с нови машини и съоръжения.


Благодарение на добрия мениджмънт и непосредствена дейност на ръководните кадри в производствения процес, фирмата разширява своята дейност и през 2003 година отваря врати и третото ателие за химическо чистене на ул. „Христо Смирненски“ №74–76 в кв. Лозенец.

Изградихме верига отговаряща на най-високите изисквания и очаквания на нашите клиенти.

Търговската марка DOBI77 е защитена пред патентно ведомство и е гаранция за качество и коректност.
През март 2008 година във верига хипермаркети HIT отвори врати и най-новото ни ателие – доказателство за добрата ни работа през изминалите години.

Качествен персонал, преминаващ задължително обучение и квалификация, интегрирана компютърна система и софтуер за управление, качествени консумативи – само на водещи производители в този бранш, като Seitz, Kreussler и др.


От септември 2010 година отваря врати поредното ателие от веригата ДОБИ77 в търговски център ГАЛАКСИ на ул. Шипченски Проход 18 с което доказваме желанието ни за постоянно развитие и утвърждаване като водеща фирма в този бранш. В ателието ще бъдат въведени най-новите технологии в сектора, за да задоволим и най-големите очаквания на нашите клиенти.

През март 2012г. отвори врати ново ателие в магазин Пикадили младост 1 на ул. Йерусалим 22, заповядайте!

Вече може да се похвалим и с най-новото ни ателие в магазин Пикадили ЦУМ на бул.Княгиня Мария Луиза 2, по този начин искаме да улесним нашите клиенти и да бъдем максимално близо до тях.


Не спираме до тук, така че очаквайте нови ателиета от веригата ДОБИ77!

20 години предлагаме услуги, с които се гордеем и ще развиваме в бъдеще, внедрявайки най-новите технологии в тази сфера.


Контакти

Адрес

жк Слатина бл.58 ет.4 ап.18 / Виж на картата

Телефон

02872015108

Уебсайт

https://dobi77.com/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ДОБИ 77 ЕООД

жк Слатина бл.58 ет.4 ап.18