Търсене  
Търсите работа?
Служител в склад/order picker
ОТТО Уърк Форс България ЕООД
Холандия

Какви възможности за развитие в логистика и спедиция има в Пловдив

Желаете да се развивате в Пловдив и секторите логистика и спедиция ви се струват перспективни? Вижте какви възможности от областта се предлагат в тематичния раздел на Zaplata.bg!

Какво представляват логистиката и спедицията

Логистиката е целият процес по организация на дадени дейности в рамките на проект или задача. Например, ако става дума за дадено производство, тук се включва регламентирането на доставчиците на суровините, заявяване на поръчките, на правилните количества, насрочване на подходящите дни за зареждане, складиране на ресурсите и т.н.

Спедицията пък е свързана с транспортирането от и до конкретни точки. То е ключово за разпространението и дистрибуцията на стоките, за доставките до търговците и до крайните клиенти.

Тези две дейности са от изключителна важност за успеха на всеки бизнес и биха могли да повишат авторитета му, способствайки за изграждане у партньори и клиенти на високо мнение за неговата коректност. Важи и обратното – при недобра организация това рефлектира върху цялостния имидж на компанията.

Какви позиции има в Пловдив

Какво е особеното на професията

Ангажираните в този сектор служители е важно да имат отлични организационни качества и да са безупречно стриктни. Важно е да се придържат към графиците и да спазват фирмените правила. От съществена важност е също умението за функциониране в екип. Доходите в областта зависят от компетенциите и опита.

Защо да търсим работа в Zaplata.bg

Пазарът на труда в Пловдив е динамичен и интересен. Ако търсите своето следващо служебно предизвикателство, не пропускайте новите обяви, които всекидневно се публикуват на страниците на Zaplata.bg.

Всяко от предложенията включва описание на отговорностите, заложени в позицията, посочване на изискванията към кандидатите, както и ориентировъчна заплата. Набележете подходящите за вас оферти (можете да ги запазите в своя профил) и кандидатствайте за тях при първа възможност. Не се бавете – конкуренцията за най-добрите места е голяма!