Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
SALES/CONVERSION AGENT WITH ENGLISH
Lead 2Lid Ltd
гр.София

Обяви за Работа за Логистика, Спедиция в Пловдив

Добавено в Избрани
от 1300 до 2000 лв. бруто
гр.София / 23 Февруари
Добавено в Избрани
от 5800 до 7300 лв. бруто
гр.Пловдив / 23 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 1800 до 1870 лв. бруто
гр.Пловдив / 21 Февруари
Добавено в Избрани
от 2500 до 3000 лв. бруто
гр.Пловдив / 21 Февруари
Добавено в Избрани
от 2000 до 2200 лв. бруто
гр.Пловдив / 21 Февруари
Добавено в Избрани
от 1800 до 1870 лв. бруто
гр.Пловдив / 21 Февруари
Добавено в Избрани
от 1800 до 2000 лв. бруто
гр.Пловдив / 21 Февруари
Добавено в Избрани
от 2200 до 2400 лв. бруто
гр.Пловдив / 21 Февруари
Добавено в Избрани
от 2400 до 2600 лв. бруто
гр.Пловдив / 21 Февруари
Добавено в Избрани
от 1650 до 1800 лв. бруто
гр.Пловдив / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 1800 до 2500 лв. бруто
гр.Пловдив / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 1550 до 1550 лв. бруто
гр.Пловдив / 19 Февруари
Добавено в Избрани
от 1880 до 1880 лв. бруто
гр.Пловдив / 15 Февруари
Добавено в Избрани
от 1800 до 1950 лв. бруто
гр.Пловдив / 08 Февруари

Какви възможности за развитие в логистика и спедиция има в Пловдив

Желаете да се развивате в Пловдив и секторите логистика и спедиция ви се струват перспективни? Вижте какви възможности от областта се предлагат в тематичния раздел на Zaplata.bg!

Какво представляват логистиката и спедицията

Логистиката е целият процес по организация на дадени дейности в рамките на проект или задача. Например, ако става дума за дадено производство, тук се включва регламентирането на доставчиците на суровините, заявяване на поръчките, на правилните количества, насрочване на подходящите дни за зареждане, складиране на ресурсите и т.н.

Спедицията пък е свързана с транспортирането от и до конкретни точки. То е ключово за разпространението и дистрибуцията на стоките, за доставките до търговците и до крайните клиенти.

Тези две дейности са от изключителна важност за успеха на всеки бизнес и биха могли да повишат авторитета му, способствайки за изграждане у партньори и клиенти на високо мнение за неговата коректност. Важи и обратното – при недобра организация това рефлектира върху цялостния имидж на компанията.

Какви позиции има в Пловдив

  • Складови работници;
  • Началник склад;
  • Шофьори за града (кат.B);
  • Междуградски шофьори;
  • Международни шофьори (кат. C+E);
  • Работници за рампа;
  • Спедитори с чужд език;
  • Куриери (за доставки и за работа в офис);
  • Водачи на мотокари.

Какво е особеното на професията

Ангажираните в този сектор служители е важно да имат отлични организационни качества и да са безупречно стриктни. Важно е да се придържат към графиците и да спазват фирмените правила. От съществена важност е също умението за функциониране в екип. Доходите в областта зависят от компетенциите и опита.

Защо да търсим работа в Zaplata.bg

Пазарът на труда в Пловдив е динамичен и интересен. Ако търсите своето следващо служебно предизвикателство, не пропускайте новите обяви, които всекидневно се публикуват на страниците на Zaplata.bg.

Всяко от предложенията включва описание на отговорностите, заложени в позицията, посочване на изискванията към кандидатите, както и ориентировъчна заплата. Набележете подходящите за вас оферти (можете да ги запазите в своя профил) и кандидатствайте за тях при първа възможност. Не се бавете – конкуренцията за най-добрите места е голяма!

Разгледайте още:

Търся работа в чужбина Работа доктори Работа търся София

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.