Добавено в твоите Избрани обяви

Мава индустриал АД

Разглеждания: 4 900

За компанията

„МАВА ИНДУСТРИАЛ“ АД е създадена в началото на 1999 година, като акционерно дружество, част от VAMVACAS INDUSTRIAL EQUIPMENT.

VAMVACAS INDUSTRIAL EQUIPMENT, повече от 80 години, е водеща компания в сферата на индустриалното опаковане и пневматиката в Гърция и на Балканите. Партньорите на компанията са световно известни фирми и концерни, като от 1990 г. компанията е официален представител на Kaeser, а от 1999 г. навлиза на пазара в България и Македония.

Структурата на „Мава Индустриал“ АД е гъвкава, и покрива изцяло територията на България, като общият брой на служителите е 40. В момента Мава Индустриал АД разполага с централен офис в град София, регионални офиси в град Пловдив и град Сливен, както и мобилни представители за град Стара Загора и град Шумен. Широкото ни пазарно присъствие се дължи на коректното ни отношение към клиентите и качеството на продуктите ни.

Предлаганите от Мава Индустриал АД машини и консумативи са произведени в Германия, Италия, Франция, Швейцария, Япония и Турция и отговарят на изискванията за безопасност на Европейската общност.


Визитна картичка

Контакти

Адрес

София бул.Цариградско шосе 425 Юнивърсъл лоджистик парк / Виж на картата

Телефон

02/9756100

Уебсайт

http://www.mavaindustrial.com

Обяви за работа в Мава индустриал АД (2)

Добавено в Избрани
Складов работник / Mотокарист
от 1950 до 2150 лв.
гр.София / 16 Февруари
 
Добавено в Избрани
Шофьор
от 1600 до 1800 лв.
гр.Русе / 12 Февруари
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Мава индустриал АД

София бул.Цариградско шосе 425 Юнивърсъл лоджистик парк