Добавено в твоите Избрани обяви

Инженер-търговец

Инженер-търговец (Sales Engineer)

Кратко представяне на работодателя:
ПРОВАЛВЕ е търговско дружество, специализирано в областта на индустриалните арматури (industrial valves), помпи (pumps), тръби (pipes), фитинги (fittings) и друго тръбопроводно оборудване (pipeline equipment). Основано е през м.10-2002 г. Клиенти на фирмата са най-големите предприятия на България от енергетиката, химическата промишленост, минната, циментовата, фармацевтичната, хранително-вкусовата промишленост, морското дело и пр.

Изисквания към кандидатите:
Подходящият кандидат трябва да има висше техническо образование (механо-специалност). Изискват се добри познания по английски език (писменно и говоримо). Познания и по немски език са предимство! Шофьорска книжка кат.Б или по-висока е задължителна. Умения за работа под MS Windows (XP, 7, 8...10) с MS Office (предимно Word и Excel) и Adobe Acrobat.

Трудови задължения:
Ежедневната работа включва изготвяне на технически оферти към крайни български клиенти (заводи), кореспонденция на английски (и/или немски) език по е-мейл с външни доставчици от цяла Европа, но също и от Турция, Русия, Китай, Южна Корея, Индия, САЩ, Канада и др., работа с каталози и ценови листи на много външни производители на тръбопроводно оборудване. Също така се правят и посещения на български клиенти за презентиране на определени изделия. Кандидатът трябва да има умения за поддържане на контакти с много хора едновременно (в т.ч. по телефона, по е-мейл или факс).

Работно време и отпуск:
Работното време е от 09.00 до 18.00 часа в офиса на фирмата във Варна. По КТ се полага 20-дневен платен отпуск. В събота, неделя и по празници не се работи.

Заплащане:
Обявената заплата е основна по трудов договор, от която се правят удръжки за сметка на работника съгласно КТ. Според реализираните продажби и положените усилия се получават и допълнителни бонуси. За реализирани големи сделки (договори) се получават и специални индивидуални премии! Има и командировки в чужбина (в т.ч. посещения на технически панаири, инспектиране на доставчици и др.).

Тагове:
Други обяви от ПРОВАЛВЕ ООД
 
Добавено в Избрани
Отговорник-склад (с функции на доставчик)
от 800 до 1000 лв.
Варна / 08 Март
08 Март 202357
Инженер-търговец ПРОВАЛВЕ ООД
ПРОВАЛВЕ ООД
Получавай новите обяви на имейл
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ПРОВАЛВЕ ООД

Докладвай за проблем
Инженер-търговец
ПРОВАЛВЕ ООД

Препишете кода от картинката: