Какво?
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за работа за Експерти/Специалисти

Добавено в Избрани
от 6200 до 9000 лв. бруто
Швеция / 02 Юни
Добавено в Избрани
от 2100 до 2200 лв. бруто
гр.София / 02 Юни
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
с.Герман / 02 Юни
Добавено в Избрани
гр.София / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 6000 до 10000 лв. бруто
гр.София / 31 Май
Добавено в Избрани
от 2000 до 2100 лв. бруто
гр.София / 30 Май
Добавено в Избрани
от 2319 до 4357 лв. бруто
гр.София / 30 Май
Добавено в Избрани
от 4800 до 5200 лв. бруто
Германия / 29 Май
Добавено в Избрани
от 3000 до 4000 лв. бруто
гр.Разград / 29 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 23 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 10 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 10 Май
Добавено в Избрани
от 1100 до 1400 лв. бруто
Дистанционна работа / 02 Юни
Добавено в Избрани
от 2100 до 2700 лв. бруто
гр.София / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 2000 до 2100 лв. бруто
гр.София / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 1600 до 2000 лв. бруто
гр.София / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 2000 до 2000 лв. бруто
гр.София / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 2000 до 3000 лв. бруто
гр.София / 31 Май

Експерти и специалисти

Да си експерт или специалист в дадена област в най-масовия случай означава, че човекът трябва да притежава съответното колежанско или университетско висше образование или поне 3 - 4 години стаж в дадена област. Отговарящите на това определение се радват на редица предимства при търсенето на работа. Сред онези, които непременно трябва да споменем са:

  • по-ниската конкуренция;
  • по-голям брой свободни позиции;
  • по-високите заплати;
  • по-високите шансове за изграждане на успешна кариера.

Какви свободни позиции може да открием в раздела

Определено е трудно, а дори и невъзможно, да се изброи всичко в няколко изречения. Свободните позиции са най-различни, като могат да обхващат абсолютно всички области, за които човек би могъл да се сети. Всичко опира до образованието, с което кандидатът разполага и сферата, в която би искал да се реализира. Важно е да знаете, че всички публикувани в този раздел обяви са напълно актуални.

Какви са предимствата да работиш като експерт

Има цял куп предимства да се реализираш като експерт в дадена област. Едно от тях е това, че по подразбиране ще получавате доста по-атрактивно възнаграждение, независимо от областта, в която се реализирате.

Друг безспорен плюс е възможността да се ползвате с по-висок авторитет и доверие на работното място. Тук ползата е по-скоро личностна, но все пак не бива да се подценява уважението и доверието към преценката ви.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg е мястото, на което ще можете да откриете най-голям брой обяви за работа в родното интернет пространство. Това определено ще ви даде възможността да добиете реална представа за актуалното състояние на сектора.

Ще можете да видите какви са изискванията на различните работодатели и ще видите до каква степен вие самите отговаряте на техните очаквания. Ще добиете яснота за това до колко покривате техните критерии и какво да очаквате.

От своя страна, самите вие ще добиете и реална преценка за своите умения на база на това, което се търси на пазара. Ще бъдете подготвени за конкуренцията, с което ще можете да покриете и по-лесно потенциалните изисквания на своите работодатели.

Ако откриете подходящото за вас работно място, ще можете без проблем бързо и лесно да се свържете с избрания работодател. Това ще ви даде шанс да насрочите интервю, а от тук нататък всичко е във ваши ръце.

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.