Търсене  
Търсите работа?
СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ
АИС Сървисиз ООД
Австрия

Към каква постоянна работа в България или чужбина да се насоча?

Макар на пръв поглед да има ожесточена конкуренция за свободните работни места, фирмите срещат трудности при намиране на квалифицирани мотивирани хора за дългосрочен ангажимент. Ако вашата цел пък е точно такава, не пропускайте да се възползвате от възможностите.

Какви обяви за постоянна работа в България и Чужбина ще открием

Ако още се колебаете в каква област желаете да се развивате, време е да намерите пресечните точки между образованието, уменията и интересите си. Скъсете списъка до секторите, които отговарят и на трите елемента. Ние ще ви помогнем с някои от нашите категории:

Какви възможности има за работа в чужбина

Всеки ден при нас се регистрират много нови и интересни обяви за постоянна заетост зад граница както за специалисти (агрономи, химици, биолози и др.), така и за по-ниско квалифициран персонал (служители в цехове, в строителството, в селското стопанство, шофьори и т.н.). За удобство на кандидатите някои работодатели предлагат и възможност за квартира. Обърнете внимание дали са включени осигуровки и други социални придобивки.

В страните от ЕС процедурата за започване е максимално улеснена, нямате нужда от работна виза, а само от валидна лична карта и свидетелство за съответната правоспособност.

Съвети от Zaplata.bg как да изберете правилната позиция за вас

За доста от дейностите образованието е ключово, но има и сектори, в които бизнесът предпочита сам да обучи своите кадри по конкретните стандарти на компанията. Така че обмислете добре в каква сфера бихте искали да се развивате. Използвайте насоки като:

Отговорете си на тези въпроси и ще стесните значително кръга. Прегледайте изискванията за различите позиции и действайте! Възползвайте се от различните стажове или директно кандидатствайте за атрактивни свободни позиции! Само с активно поведение ще се радвате на добри резултати!