Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Счетоводство, Одит

Добавено в Избрани
от 2000 до 2000 лв. бруто
гр.Елин Пелин / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 2200 до 2500 лв. бруто
гр.Елин Пелин / 19 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 15 Юли
Добавено в Избрани
от 1000 до 1600 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1600 до 1800 лв. бруто
гр.София / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1400 лв. бруто
гр.Благоевград / 19 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 17 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 10 Юли
Добавено в Избрани
гр.Добрич / 22 Юли
Добавено в Избрани
гр.Камено / 12 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 11 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 10 Юли
Добавено в Избрани
от 500 до 700 лв. бруто
гр.Пловдив / 04 Юли
Добавено в Избрани
с.Драгиново / 01 Юли
Добавено в Избрани
от 1500 до 1800 лв. бруто
гр.Варна / днес
Добавено в Избрани
от 1500 до 1800 лв. бруто
гр.Варна / днес
Добавено в Избрани
от 1900 до 2400 лв. бруто
гр.Пловдив / днес
Добавено в Избрани
от 2000 до 3000 лв. бруто
гр.София / днес

Счетоводство, Одит

Ако притежавате подходящо икономическо образование, работата в областта на счетоводната и одиторска дейност може да бъде изключително атрактивна за вас. Бакалавърската и магистърска степен в областта са изключително важно условие, което ще ви позволи да изградите кариера на опитен специалист.

Независимо от естеството на вашата работа, заплатите в областта са атрактивни и в това ще можете да се уверите сами когато посетите страниците на Zaplata.bg. Ако търсите възможности за развитие, които да ви позволят да изградите сериозна кариера, тази сфера е отличен избор.

Да не говорим и за това, че счетоводната и одиторска дейност са сред малкото области, които при добро желание и от страна на своя работодател, вие можете да практикувате дистанционно от всяко място, на което имате компютър с интернет.

Работата на добрия счетоводител

Счетоводството е изключително сложна дейност, която се простира далеч извън общоприетите представи на обществото. Разполагайки на своя страна с опитен специалист от авторитетна и сериозна счетоводна кантора, вие можете да управлявате своите финанси по един много по-разумен начин.

Често хората не осъзнават колко много от техните разходи могат да бъдат спестени, в случай, че боравят по-внимателно с парите. Именно и за това част от задълженията на един добър счетоводител е да консултира и насочи своите клиенти в посока, която да постигне оптимални резултати.

Подобна насоченост има и одиторската дейност. Тук, обаче, дейността е по-скоро анализаторска и консултантска, което означава, че одиторът не работи директно с финансите на своите клиенти, а по-скоро има анализаторска и консултантска функция.

Zaplata.bg помага в избора ни

Предимството от работата със Zaplata.bg е това, че при нас получавате изключително подробна и детайлна информация за наличните предложения за работа в областта. Освен това, добивате ясна представа за това какво трудово възнаграждение можете да очаквате и да сравните своето образование, опит и умения с това на другите.

Сред изискванията към кандидатите ще срещнете например:

  • опит в сферата.
  • владеене на чужди езици.
  • образование.

Вие ще можете по-добре да позиционирате себе си, тъй като ще имате възможност да добиете по-добра представа за очакванията от вас и вашите професионални умения. Ние ви даваме възможност да се свържете с работодатели, които да ви помогнат да докажете какво можете и да получите възнаграждението, което смятате, че заслужавате.

Разгледайте още:

Работа php програмисти Заплащане на товарачи кранистка

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.