Търсене  
Търсите работа?
Служител производство и продажба на палачинки
Вкусмаг ЕООД
гр.София

Лесно ли е да се намери работа за учители във Варна?

Работа? Професия? Дейност? Не, учителството не може да бъде определено с нито една от тези думи. То е призвание. А дали е вашето призвание?

Какви обяви за преподаватели във Варна ще открием

Ако сте от хората, на които им се удава да обучават и да дават знания, значи тематичният раздел на нашата онлайн платформа предлага интересни възможности точно за вас. В раздела ни ще откриете позиции за:

Какви умения са нужни за тази професия

Да обучаваш е по-трудно и по-отговорно от почти всички професионални занимания. На първо място сред списъка с изисквания, неминуемо е изискването за квалификация. Няма как да преподаваш, без самият ти да си специалист в областта. От тук нататък обаче са нужни някои незаменими качества. Важно е лекторът да е добър оратор, за да успее да изложи добре информацията. Безценно е и да е отличен психолог, за да има правилния подход в зависимост от възрастта и подготовката на учащите. Важни са търпението, упоритостта, подредеността. А за да бъдете конкурентни в съвременния пазар на труда, от съществено значение е и умението за използване на модерни средства за представяне на съдържание: мултимедия, интернет, и др.

Каква е категорията труд

Според действащото в момента законодателство учителите имат право на пенсия при навършване на 61 години и 1 месец за мъжете и на 58 години и 2 месеца за жените. Необходимият стаж е 30 години и 8 месеца (мъже) и 25 години и 8 месеца (жени). Тези права са регламентирани от чл. 69в, ал. 1 от КСО.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Да се намери най-добрата възможност не винаги е лесно за търсещите работа. От друга страна да бъде открит идеалният кандидат също се оказва трудно за работодателите. Нашата роля идва именно тук – ние помагаме да се осъществи контактът между двете страни. В нашия сайт ще откриете разнообразни обяви, като за ваше улеснение сме се погрижили всяка от тях да има коректно упомената заплата. Препоръчваме ви да въведете желаните параметри на търсенето и да проверявате тематичните раздели регулярно. Бихте могли също да се абонирате и да получавате новините директно на мейла си. Не отлагайте! Вашите бъдещи ученици ви очакват!