Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
ОБЩ РАБОТНИК ЗА ПРОИЗВОДСТВО
Арома АД
гр.София

Обяви за Работа за Образование, Курсове в София

Добавено в Избрани
от 1200 до 2000 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 819 до 820 лв. бруто
гр.София / 29 Ноември
Добавено в Избрани
от 1200 до 1200 лв. бруто
гр.София / 27 Ноември
Добавено в Избрани
от 1546 до 1600 лв. бруто
гр.София / 27 Ноември
Добавено в Избрани
гр.София / 08 Ноември
Добавено в Избрани
гр.София / 08 Ноември
Добавено в Избрани
от 780 до 2300 лв. бруто
гр.София / 01 Декември
Добавено в Избрани
от 500 до 1000 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 500 до 1000 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 500 до 1000 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 500 до 1000 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 500 до 1000 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 500 до 1000 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 500 до 1000 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 500 до 1000 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 2500 до 3000 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 1000 до 1000 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 1300 до 1500 лв. бруто
гр.София / 27 Ноември
Добавено в Избрани
от 819 до 858 лв. бруто
гр.София / 27 Ноември
Добавено в Избрани
от 2000 до 3000 лв. бруто
гр.София / 27 Ноември

Какво ни дава работата като учители в София

Това не е професия, а призвание. Без значение дали работиш с големи хора или с деца, умението да даваш знания и да отваряш нови хоризонти, те прави специален. Вие сред тези супер герои ли сте?

Какви обяви за преподаватели в София ще открием

В столицата, където е концентрирана най-голяма част от работоспособното население на страната, търсенето на учители е най-голямо. Има нужда от кадри в най-разнообразни сфери, а работодателите са както от държавния сектор, така и от различни фирми, а и частни лица. Търсят се:

  • специалисти по начално обучение (детски градини, ясли, занимални);
  • учители за училища (частни, държавни, алтернативни);
  • педагози за центрове за езикова подготовка;
  • преподаватели за центрове за професионално обучение и квалификация;
  • частни учители (по различни предмети);
  • детегледачи;
  • логопеди;
  • автоинструктори.

Какви са предимствата на професията

Това е една от най-удовлетворяващите дейности. Ако я вършите професионално и с желание, резултатите от труда ви могат не просто да обогатят знанията и уменията, но да подобрят живота на вашите ученици.

Това е и едно от най-креативните занимания. Всеки ден имате възможност да намирате нови и интересни начини да посеете семенцето на знанието. Ако се възползвате и от достиженията на дигиталната ера, ще умножите тези възможности многократно.

Заплащането е стабилно и гарантирано.

Какви умения и качества са нужни

Притежаването на задълбочени знания в конкретната област е само основата. Задължително обаче е да бъдете и отличен педагог. Да сте наясно с най-успешните методи за представяне на информация в зависимост от възрастта на учащите, както и в зависимост от материята. Важно е да откриете правилния път към съзнанието им и да им помогнете да разберат и осмислят материала. Добрият учител е добър, зареден с търпение психолог.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

При нас ще откриете разнообразни обяви, предоставящи възможност на специалисти в различни сфери да открият своите ученици. Частни и държавни образователни институции, компании, които се нуждаят от преподаватели по различни проекти, частни лица, които търсят педагог по определен предмет за допълнителна подготовка на своето дете. Конкретните условия и заплата са уточнени във всяка от обявите. Някои от проектите са подходящи и за студенти.

Вашето призвание е образованието? Имате нужната квалификация? Смятате, че има какво да дадете и желаете да бъдете полезни? Използвайте потенциала си! Изберете подходящия за вас проект и заявете своята кандидатура!

Разгледайте още:

зидари заплата Работа за инженер електроника мениджъри на ит проекти обяви

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.