Търсене  
Търсите работа?
ШОФЬОР С+Е ПРАВИ КУРСОВЕ
БП ГРУП ЕООД
гр.Разград

Как да намерим работа за учители в Пловдив?

Не просто вторият по големина град, а мястото с едни от най-авторитетните училища в страна, такава е репутацията на Пловдив. И има защо.

Какви обяви за учители и преподаватели в Пловдив ще открием

Ако приемате тази професия за свое призвание и живеете в града под тепетата, значи този раздел в нашия сайт е точното място, на което да откриете следващото си предизвикателство. В зависимост от специалността и квалификацията си бихте могли да кандидатствате за свободни позиции като:

Какви специалисти са най-търсени

Някои от свободните места биват предлагани от частни детски и учебни заведения, други – от държавни. Добре е да знаете, че в системата на образованието особено търсени са специалистите с двойни специалности. Демографската криза намалява броя на учениците и съответно – на класовете. Така че, за да попълнят хорариума часове, бонус е лекторите да могат да водят часове по история и география, физика и математика, немски и английски и т.н.

Специализираните фирми за курсове и обучения също са сред регулярните работодатели в сферата. Особено популярни са езиците. Английският си остава топ фаворит (за деца и възрастни), но наред с него у нас активно се изучават немски, италиански и др. Кандидат гимназистите и кандидат студентите пък търсят подготовка по съответните специалности.

Какво образование е нужно за практикуването на професията

Няма как да преподавате без висше образование в съответната сфера, както и без педагогически профил. Наред с дипломите и квалификациите обаче е незаменимо да притежавате важните за професията качества: търпение, индивидуален подход, ораторско майсторство. Важно е и да сте на „ти“ със съвременните презентационни мултимедийни възможности.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Онлайн порталът ни има амбицията да бъде свързващото звено между работещи и работодатели. Достатъчно да отбележите „Пловдив“ и категория „Образование. Курсове“, и може да разгледате възможностите, които към момента се предлагат във вашата сфера. За нас е важно да предлагаме актуални и полезни оферти, затова и във всяко предложение задължително е уточнена заплатата, на която можете да разчитате. Ако в момента не откривате нищо подходящо, ви препоръчваме да се абонирате, за да получавате своевременно новостите от областта. Може би новото ви кариерно предизвикателство е на няколко клика разстояние!