Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Образование, Курсове

Добавено в Избрани
от 1200 до 1400 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
гр.София / 16 Юли
Добавено в Избрани
от 2190 до 2448 лв. бруто
гр.Бургас / днес
Добавено в Избрани
от 1900 до 2200 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 3500 до 3500 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1200 до 1500 лв. бруто
гр.Варна / днес
Добавено в Избрани
от 1700 до 1900 лв. бруто
гр.София / 24 Юли
Добавено в Избрани
от 1700 до 1900 лв. бруто
гр.София / 24 Юли
Добавено в Избрани
от 1250 до 1300 лв. бруто
гр.София / 23 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 2600 лв. бруто
гр.София / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 2400 до 3000 лв. бруто
гр.София / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 2400 до 2800 лв. бруто
гр.София / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 2200 до 2400 лв. бруто
гр.София / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 2400 до 2800 лв. бруто
гр.София / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 2400 до 2800 лв. бруто
гр.София / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 1026 до 1232 лв. бруто
гр.София / 22 Юли

Образование и курсове

След дълги години, в които тази професия не се радваше на голям интерес, днес работата на преподавателя се възражда доста бързо от гледна точна на атрактивност. Най-хубавото е това, че този тип реализация набира доста сериозна популярност именно сред най-младите и образовани хора.

Да се работи с деца е голяма емоция и може да се окаже източник на вдъхновение за немалко учители, да не споменаваме за положителните психологически ефекти от ежедневното общуване с най-малките и от тяхната естественост и непринуденост.

Какви са предимствата да работиш като педагог

И докато всичко казано досега е факт, да си педагог несъмнено си има и своята изключително практична страна. Заетостта в сферата на образованието се счита за доста привлекателно от гледна точка на няколко базисни момента:

  • възможността за среща с множество интелигентни и образовани хора всеки ден;
  • атрактивно работно време и ползване на редовни отпуски и ваканции, в редица случаи не по-кратки от тези на самите ученици;
  • перспективно и нарастващо трудово възнаграждение;
  • възможности за развитие и израстване, за изграждане на кариера;
  • възможности за развитие и израстване, за изграждане на кариера;

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Изискванията за специалност могат да бъдат различни, в зависимост от това на каква група ученици желаете да преподавате. При всички положения обаче висшето образование е базата, от която се започва. Ако притежавате подходяща диплома и имате желание за работа в тази сфера, Zaplata.bg може да ви помогне изключително много.

Тук ще откриете огромно разнообразие от обяви за работа, които могат да бъдат както във вашия град, така и в страната като цяло. В наши дни мобилността е гаранция за развитие, така че трябва да имате предвид това.

Ще можете да научите какви са работните заплати на различните видове преподаватели и как те варират в зависимост от това дали работите в общински или и частни учебни заведения.

Как се кандидатства за работа като учител

За да кандидатствате за свободна преподавателска позиция, трябва да представите на работодателя CV, в което да опишете досегашния си опит (ако имате такъв), както и завършеното образование. Добре е да представите мотивационно писмо, в което да споделите защо считате, че именно вие сте подходящия кандидат.

Разгледайте още:

Държавни агенции работа Работни позиции за нотариуси Работа за онлайн консултанти

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.