Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
Готвач
СОФИМАРТЕН ЕООД
гр.София

Обяви за Работа за Логистика, Спедиция

Добавено в Избрани
от 5800 до 6500 лв. бруто
Германия / 11 Юли
Добавено в Избрани
от 2200 до 2500 лв. бруто
гр.Елин Пелин / 11 Юли
Добавено в Избрани
от 5400 до 6400 лв. бруто
Германия / 10 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 09 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 08 Юли
Добавено в Избрани
от 1600 до 1800 лв. бруто
гр.София / 08 Юли
Добавено в Избрани
от 4730 до 5672 лв. бруто
Германия / 11 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 2200 лв. бруто
гр.София / 11 Юли
Добавено в Избрани
от 2300 до 2500 лв. бруто
гр.Костинброд / 09 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 02 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 24 Юни

Логистика

Ако се интересувате от започване на нова работа в секторите логистика и спедиция, на страниците на Zaplata.bg ще намерите доста голям избор от обяви за работа и предложения в тази сфера. Ще се запознаете с наличните свободни позиции, както и с възможните заплати, които можете да получите при различните работодатели.

Какво представлява логистиката

Логистиката може накратко да се обясни като оптимизация на време и разходи, така че да се постигнат максимални резултати с минимални усилия. Работата в тази сфера изисква определени качества от страна на служителите. Обикновено работещите в тази сфера трябва да предлагат оптимално добри решения, така че да се минимизират разходите.

Какво е спедиция

Спедицията е уреждането на транспорт от една точка до друга, при което трябва да се спазват определена точност и параметри при доставката. Обикновено се пренасят различни видове стоки, без да има някакви ограничения в размера и теглото на стоките, макар че това винаги рефлектира върху крайната стойност на услугата.

Спедиторската услуга трябва:

  • Да достави съответната стока в определени времеви рамки.
  • Трябва да я достави в съответното състояние, в което се очаква тя да бъде.
  • Трябва да я остави до конкретното място и съответно срещу подпис на получателя.
  • Трябва да прояви гъвкавост по отношение възможностите на получателя, например да договори мястото и часа на доставка така, че той да бъде на разположени.

Какви са особеностите в този бранш

Особеностите на този бранш са съответно това, че служителите трябва да притежават изключително добре развити умения да комуникират, както и да притежават качества, които им позволяват да се адаптират към съответните завишени нива на динамика. Служителят трябва да притежава възможност да реагира бързо и адекватно на различните предизвикателства.

Как Zaplata.bg ни помага да направим правилния избор

Zaplata.bg помага с това, че ви предоставя възможността да се възползвате от много широк спектър от предложения. Всички те заедно ще ви предоставят цялостна представа за актуалното състояние на пазара в момента. По този начин, можете да добиете по-добра представа за това какви са актуалните предложения към момента и на какви работни позиции какво възнаграждение съответства.

Разгледайте още:

Смолян работа Предлагам работа в Ямбол моден дизайнер заплата

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.