Търсене  
Търсите работа?
Служител, товаро-разтоварна дейност - Летище София
Суиспорт България АД
гр.София

Логистика

Ако се интересувате от започване на нова работа в секторите логистика и спедиция, на страниците на Zaplata.bg ще намерите доста голям избор от обяви за работа и предложения в тази сфера. Ще се запознаете с наличните свободни позиции, както и с възможните заплати, които можете да получите при различните работодатели.

Какво представлява логистиката

Логистиката може накратко да се обясни като оптимизация на време и разходи, така че да се постигнат максимални резултати с минимални усилия. Работата в тази сфера изисква определени качества от страна на служителите. Обикновено работещите в тази сфера трябва да предлагат оптимално добри решения, така че да се минимизират разходите.

Какво е спедиция

Спедицията е уреждането на транспорт от една точка до друга, при което трябва да се спазват определена точност и параметри при доставката. Обикновено се пренасят различни видове стоки, без да има някакви ограничения в размера и теглото на стоките, макар че това винаги рефлектира върху крайната стойност на услугата.

Спедиторската услуга трябва:

Какви са особеностите в този бранш

Особеностите на този бранш са съответно това, че служителите трябва да притежават изключително добре развити умения да комуникират, както и да притежават качества, които им позволяват да се адаптират към съответните завишени нива на динамика. Служителят трябва да притежава възможност да реагира бързо и адекватно на различните предизвикателства.

Как Zaplata.bg ни помага да направим правилния избор

Zaplata.bg помага с това, че ви предоставя възможността да се възползвате от много широк спектър от предложения. Всички те заедно ще ви предоставят цялостна представа за актуалното състояние на пазара в момента. По този начин, можете да добиете по-добра представа за това какви са актуалните предложения към момента и на какви работни позиции какво възнаграждение съответства.