Добавено в твоите Избрани обяви

Специалист продажби на стаж

Колко пъти сте попадали на обяви, на които дори не сте кандидатствали, защото пише, че изисква 2 или 3 години стаж? Колко пъти са Ви отказвали позицията, защото е избран кандидат с повече стаж и умения? Колко пъти сте си мислили, че няма как да съберете стаж без да работите, но работодателите търсят само служители с опит?

Знаем колко трудно може да бъде и затова Ви даваме възможността да натрупате стаж! Ние сме Оптимистика и работим в един от най-бързо развиващите се сектори на икономиката, а именно IT сектора. Предлагаме на нашите клиенти разнообразни услуги за оптимизиране на сайта им и извеждането им на челни позиции в Google.

Работата може и да звучи сложна, но ние сме се погрижили за Вас. Липсата на опит е много добра възможност за Вас да се научите на най-ефективните техники и похвати, включени в обучението на всеки служител от компанията. Всички наши специалисти са започнали без особени познания в сферата, но с помощта на обучението, както и предварително разработения скрипт за работа, само в момента имаме над 150 активни клиенти благодарение на тях!

Нашата сфера дава изключително широко поле за изява на специалистите ни – (почти) всички са потенциални клиенти – от банки до болници, застрахователни агенти, училища и университети, до всякакви курсове за квалификации, услуги и най-вече – продукти! Защото след като им разкажем, че сме изкарали хиляди страници на първи места в Google за над 300 наши клиенти, като следваме стъпките в нашата книга „На първо място в Google“ и можем да го направим и за тях, то им остава само да кажат \\\\\\\"ДА!\\\\\\\".

Освен обучение, скрипт за работа, включващ работещ модел за продажба и справяне с възраженията, огромно поле за развитие и база данни с потенциални клиенти, ние Ви предлагаме и:
- Възнаграждение на базата на положените от Вас усилия (фиксирана комисионна за всяка уредена среща);
- Офис в централната част на София с панорамна гледка към града и Витоша;
- Служебен телефон и лаптоп;
- Тиймбилдинг активности с колегите;
- Дългогодишен, сплотен екип от професионалисти, които знаят как да си вършат работата ефективно!

Когато започнем съвместна работа, Вие ще се запознаете с нас – Момчил, Диана, Боян, Яна, Иван, Влади, Чочо, Георги, Милена, Диляна, Ками, Дени, Мартина, Иво, Васко, Илиана, Радина, Дариа, Маргарита, Юлия, Деница, Васил, Мирослав и Ясмина. Тогава сами ще разберете кой от нас е копирайтър, акаунт, SEO оптимизатор, програмист, web developer и специалист в социалния маркетинг, търговец и консултант.

Готови ли сте да трупате опит в една от най-перспективните и бързо развиващите се сфери на бизнеса и да станете най-добрият специалист продажби? Свържете се още днес с нас и започнете своето пътешествие в света на SEO оптимизацията!

Тагове:
Други обяви от Оптимистика България ООД
 
Добавено в Избрани
Google Ads специалист
от 780 до 2300 лв.
София / 26 Май
 
Добавено в Избрани
SEO оптимизатор на стаж
от 500 до 1500 лв.
София / 26 Май
 
Добавено в Избрани
Специалист продажби
от 780 до 2100 лв.
София / 26 Май
 
Добавено в Избрани
Wordpress Developer на стаж
от 500 до 1500 лв.
София / 26 Май
 
Добавено в Избрани
Акаунт мениджър на стаж
от 500 до 1500 лв.
София / 26 Май
26 Май 202324
Специалист продажби на стаж Оптимистика България ООД
Оптимистика България ООД
Получавай новите обяви на имейл
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Оптимистика България ООД

Докладвай за проблем
Специалист продажби на стаж
Оптимистика България ООД

Препишете кода от картинката: