Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Бизнес, Консултантски услуги в София

Добавено в Избрани
гр.София / 25 Януари
Добавено в Избрани
от 1500 до 1800 лв. бруто
гр.София / 16 Февруари
Добавено в Избрани
от 4000 до 4300 лв. бруто
гр.София / 15 Февруари
Добавено в Избрани
от 2200 до 3000 лв. бруто
гр.София / 09 Февруари
Добавено в Избрани
от 2600 до 2600 лв. бруто
гр.София / 20 Февруари
Добавено в Избрани
гр.София / 09 Февруари
Добавено в Избрани
гр.София / 31 Януари
Добавено в Избрани
от 2500 до 3400 лв. бруто
гр.София / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 3700 до 4000 лв. бруто
гр.София / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 2000 до 2300 лв. бруто
гр.София / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 2300 до 2700 лв. бруто
гр.София / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 2000 до 4000 лв. бруто
гр.София / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 780 до 2300 лв. бруто
гр.София / 19 Февруари
Добавено в Избрани
от 780 до 2300 лв. бруто
гр.София / 19 Февруари
Добавено в Избрани
от 933 до 2300 лв. бруто
гр.София / 19 Февруари
Добавено в Избрани
от 600 до 1500 лв. бруто
гр.София / 19 Февруари
Добавено в Избрани
от 800 до 1100 лв. бруто
гр.София / 19 Февруари
Добавено в Избрани
от 2400 до 2600 лв. бруто
гр.София / 15 Февруари

Какви предимства има работата като бизнес консултант в София

Разбирате от бизнес? Намирането на правилни решения е спорт, в който сте добър? Със сигурност много компании биха се радвали да ви привлекат в своя тим!

С какво е свързана позицията

Отговорностите на този специалист включват анализ на дейността на конкретната фирма или организация и оптимизиране на резултатите, които тя постига: в производителността, в продажбите, по отношение на ефективността. Това става чрез проучване на бранша, на практиките и на начина на работа на компанията и на конкурентите ѝ. Набелязват се най-честите затруднения и проблеми, и се планират най-добрите пътища за развитие. Посочват се най-ефективните решения на казусите и най-добрите начини за постигане на целите.

Необходими качества

  • опит - нужно е познаване на различни браншове, както и опит в разрешаването на проблеми на различни нива;
  • креативност - понякога, когато човек е вътре в даден бизнес и в конкретна ситуация, не успява да види нещата обективно и да намери различно от вече използваните решения. Именно тук идва ролята на консултанта и свежите му идеи;
  • комуникативност - той трябва да умее да работи добре както с ръководството на компанията, така и с екипа. Някои от казусите за решаване се коренят именно в липсата на добра мотивация или проблеми в комуникацията между различните нива.

Предимства

Позицията ви изправя пред всекидневни предизвикателства. Макар да става въпрос за бизнес, тя е изключително интересна и творческа. Вие сте човекът, който трябва да мисли извън стереотипите, да открива преките пътища и да намира начин за справяне с трудностите.

Важно предимство са и заплатите в сферата, които са доста мотивиращи. Твърде възможни са и бонуси спрямо постигнатите резултати. Особено ценно е, че  успешното справяне с различните казуси наред с финансовите приходи, носи и истинско удовлетворение.

Какви обяви ще откриете в раздела за бизнес консултанти на Zaplata.bg

Тясната специалност на бизнес консултанта все още набира популярност у нас, така че наред с обявите конкретно за тази позиция, ще откриете доста разнообразни предложения и за:

  • консултанти в сферата на продажбите;
  • проджект мениджмънт;
  • дигитален маркетинг;
  • рекламно обслужване;
  • експерти връзки с клиенти;
  • административни асистенти.

В София пазарът на труда е доста богат и предложенията са както от български, така и от чуждестранни компании. Ще приемете ли предизвикателството? Ние от Zaplata.bg сме насреща за съдействие!

Разгледайте още:

Свободни работни места държавна администрация Инженери заплати Работни позиции за помощник-готвачи

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.