Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ В СУПЕРМАРКЕТИ СВА, жк. Левски-Г или квартал Враждебна
ЕРАМ-А ЕООД
гр.София

Обяви за Работа за Шофьори и куриери в Варна

Добавено в Избрани
от 6000 до 7000 лв. бруто
Дания / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 1900 до 2500 лв. бруто
гр.Варна / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 5600 до 6250 лв. бруто
гр.Балчик / 16 Февруари
Добавено в Избрани
от 1500 до 2000 лв. бруто
гр.Варна / 19 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Варна / 13 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Варна / 13 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Варна / 02 Февруари
Добавено в Избрани
от 1300 до 1500 лв. бруто
гр.Варна / 22 Февруари
Добавено в Избрани
от 4290 до 4900 лв. бруто
гр.Варна / 21 Февруари
Добавено в Избрани
от 2700 до 2700 лв. бруто
гр.Варна / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 2700 до 2700 лв. бруто
гр.Варна / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 500 до 1000 лв. бруто
гр.Варна / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 1200 до 2000 лв. бруто
гр.Варна / 19 Февруари
Добавено в Избрани
от 1800 до 1900 лв. бруто
гр.Варна / 16 Февруари
Добавено в Избрани
от 1500 до 1700 лв. бруто
гр.Варна / 14 Февруари
Добавено в Избрани
от 2500 до 2500 лв. бруто
гр.Варна / 13 Февруари
Добавено в Избрани
от 1900 до 2300 лв. бруто
гр.Варна / 12 Февруари
Добавено в Избрани
от 1300 до 1700 лв. бруто
гр.Варна / 07 Февруари
Добавено в Избрани
от 2000 до 3000 лв. бруто
гр.Варна / 06 Февруари
Добавено в Избрани
от 1900 до 2700 лв. бруто
гр.Варна / 05 Февруари

Има ли работа за шофьори и куриери във Варна? Ако в Морската столица няма възможности за развитие в сферата на транспортните услуги, значи никъде не бихте могли да откриете подходяща работа в сферата. Варна е динамичен жив град, в който винаги има нужда от качествени кадри в областта.

Какви свободни позиции за шофьори във Варна ще открием

Има някои сезонни позиции, които са актуални от май до октомври, но все пак преобладават местата с целогодишна заетост. Дори и при тях обаче във висок процент от случаите натовареността е най-голяма по време на туристическия сезон. Можете да се пробвате за възможности като:

  • шофьори на такси;
  • на автобус или бус;
  • на камион;
  • международни;
  • куриери;
  • дистрибутори.

Какво представлява работата на дистрибуторите

В морската столица винаги има интересни събития и локации. Това няма как да не увеличи нуждата от доставки на най-разнообразни стоки. Ако това е желаната от вас кариера, добре е да се подготвите за натоварен график и интересно всекидневие. В зависимост от сферата, в която работи вашата фирма, ще се наложи да обслужвате магазини, заведения и/или институции. От значение са не само вашите шофьорски умения и задължителната книжка за съответната категория, но също и организационните ви качества, съобразителността, общителността, възможността за бърза реакция. Дистрибуцията изисква не просто доставки, но и търговски умения плюс способност за адекватна реакция в разнообразни ситуации.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Всеки ден в нашата платформа се регистрират многобройни нови възможности от български и чуждестранни работодатели. Форматът ни за обяви е програмиран така, че съответната фирма трябва коректно да опише условията на труд, работното време и заплатата, за да няма подведени кандидати.
За ваше улеснение сме създали търсачка, с която да селектирате офертите според желани от вас критерии. Така не губите време с четене на предложения, които не отговарят на изискванията ви. Под всяка оферта ще видите бутона за кандидатстване, който пък ще ви спести изпращането на мейли.
Ако пък харесвате дадена компания, но в момента тя не предлага свободна позиция за вашата квалификация, може да се абонирате за нейните бъдещи предложения и да получавате известия по мейл, когато въпросната фирма публикува нови оферти. Абонаментът ви за новини може да бъде конкретизиран и по общи критерии: сфера на дейност, размер на заплатата и др.
Възможностите ви очакват, от вас се иска само добра мотивация и желание да се развивате! Готови ли се за това?

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.