Търсене  

Има ли работа за шофьори и куриери във Варна? Ако в Морската столица няма възможности за развитие в сферата на транспортните услуги, значи никъде не бихте могли да откриете подходяща работа в сферата. Варна е динамичен жив град, в който винаги има нужда от качествени кадри в областта.

Какви свободни позиции за шофьори във Варна ще открием

Има някои сезонни позиции, които са актуални от май до октомври, но все пак преобладават местата с целогодишна заетост. Дори и при тях обаче във висок процент от случаите натовареността е най-голяма по време на туристическия сезон. Можете да се пробвате за възможности като:

Какво представлява работата на дистрибуторите

В морската столица винаги има интересни събития и локации. Това няма как да не увеличи нуждата от доставки на най-разнообразни стоки. Ако това е желаната от вас кариера, добре е да се подготвите за натоварен график и интересно всекидневие. В зависимост от сферата, в която работи вашата фирма, ще се наложи да обслужвате магазини, заведения и/или институции. От значение са не само вашите шофьорски умения и задължителната книжка за съответната категория, но също и организационните ви качества, съобразителността, общителността, възможността за бърза реакция. Дистрибуцията изисква не просто доставки, но и търговски умения плюс способност за адекватна реакция в разнообразни ситуации.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Всеки ден в нашата платформа се регистрират многобройни нови възможности от български и чуждестранни работодатели. Форматът ни за обяви е програмиран така, че съответната фирма трябва коректно да опише условията на труд, работното време и заплатата, за да няма подведени кандидати.
За ваше улеснение сме създали търсачка, с която да селектирате офертите според желани от вас критерии. Така не губите време с четене на предложения, които не отговарят на изискванията ви. Под всяка оферта ще видите бутона за кандидатстване, който пък ще ви спести изпращането на мейли.
Ако пък харесвате дадена компания, но в момента тя не предлага свободна позиция за вашата квалификация, може да се абонирате за нейните бъдещи предложения и да получавате известия по мейл, когато въпросната фирма публикува нови оферти. Абонаментът ви за новини може да бъде конкретизиран и по общи критерии: сфера на дейност, размер на заплатата и др.
Възможностите ви очакват, от вас се иска само добра мотивация и желание да се развивате! Готови ли се за това?