Търсене  

Когато търсите обяви за работа като шофьор и/или куриер в София, ваш неоценим помощник е Zaplata.bg.

Какви са свободните места за шофьори в София

Търсят се професионалисти за всякакви нужди – от лични шофьори, през куриери и дистрибутори на бързооборотни стоки с бусове, до водачи на тирове (40 тона). Шофьорските умения и качества ще ви дадат предимство в много браншове – от търговията и услугите до международния тежкотоварен транспорт. Обявените заплати обикновено са над средната за страната.

Как да станете международен шофьор

За да станете международен шофьор, е задължително да имате шофьорска книжка категория „С+Е“ и да си набавите всички необходими документи. Някои работодатели изискват определен минимален стаж, но други предлагат работа в екип с опитен партньор, от който да се учите. Можете да кандидатствате в българска фирма, но когато сте с достатъчно опит, качества, умения и самочувствие, можете да потърсите място с добра заплата и при големи европейски превозвачи.

Ако обичате пътя и сте човек с характер, тази професия е за вас.

Какви документи са нужни, за да кандидатствате

Разбира се, най-много документи са ви необходими, когато кандидатствате за работа във фирма за международни превози:

Могат да ви поискат още свидетелство за съдимост, медицинско свидетелство и АДР. Всички документи трябва да са с валиден срок.

Как Zaplata.bg помага в избора на подходящо работно място

Zaplata.bg ви предлага актуални обяви за работа. Платформата е създадена, за да ви помогне да откриете най-подходящото работно място. В нея са вградени филтри, които отсяват само това, което ви интересува. Начинът на кандидатстване е максимално опростен и възможен и без регистрация.

Но ако се регистрирате, имате възможност да създавате бързо и лесно необходимото ви CV и/или мотивационно писмо, да съхранявате снимки и копия на нужните документи. Разполагате и с предимството да кандидатствате автоматично по обявите за работа, които отговарят на зададените от вас критерии. Представете си само – дори да не сте онлайн, системата ще изпрати документите ви  и вие няма да пропуснете желаната работа.

Доверете се на Zaplata.bg и намерете своето работно място!