Добавено в твоите Избрани обяви

Шофьор, Taxi, трансфери и Uber

 Работата е за кантон Цюрих в Швейцария СЪС   С   КАТЕГОРИЯ задължително!!!

  Търся шофьор който да може да борави с навигация, да си поддържа колата измита и чиста. 

Човек който да е мотивиран и щастлив от живота когато изпрати в къщи накрая на месеца 3000 лв спестени пари.  Да може да обели две думи на някакъв език. 

 Основно се превозват пътници с леки автомобили като такси, юбер и трансфери из близките държави и самата Швейцария по курортите. Тоест ако обичате да шофирате вие ще се наслаждавате на най-красивите гледки и най-хубавите курорти в света и на всичкото отгоре ще ви се плаща и то много добре.

Изисква  се категория С имайте го в  предвид. Aко нямате категория може да си извадите и да напишете че искате само нашия контакт. ние набираме много шофьори в момента и за в бъдеще.

  

Основната заплата е  5000 лв Бруто ,Като квартирата се плаща допълнително от фирмата . Тоест получавате 6200 лв Бруто от които 1200 ви е квартирата.  Но обикновено се правят около  6 000лв нето. 

  Разходите са ви само за храна и да дойдете до Швейцария. ТОЕСТ ТРЯБВАТ ВИ  400 ЕВРО И ЖЕЛАНИЕ ДА ШОФИРАТЕ . Имате включено обучение на място от около 2 дена преди да започнете. Което   е платенo по 150 лв на ден , но парите са за  вашите прегледи тука при доктора. 

Докторите са очен и невролог.

Ще се разглеждат с предимство кандидатурите , които качат при кандидатстването преглед от очен доктор от България за да сме сигурни че кандидатите са окей със зрението. 

 

 Ние уреждаме настаняване и документи за пребиваване.  Но имайте предвид, че Не става веднага. Става най-бързо и веднага когато активираме обявата. След като обявата е активирана до една седмица сме набрали няколко кандидата обикновено двама или трима и  останалите са за следващия тур. Тоест може да ви потърсим след няколко седмици. Ако ви се тръгва по-бързо напишете Моля спешно тръгвам! 

.Моля наистина само сериозни карандатури. Ако се чудите и не сте сигурни че искате да пътувате а само искате да разберете повече информация за работата  моля изберете      'ако ме заинтригувате '

Моля ви, изберете опция че сте    ' готови да тръгнете'    на въпросника само и единствено ако наистина сте готови да тръгнете. Тоест ,минали сте очен преглед и имате достатъчно средства да си закупите билет( може и с рейса) и за храна за една седмица тука. 

 

Така давате възможност на другите хора да заминат по-бързо. 

 

 

Ние сме група от шофьори живеещи и работещи тук.  Ще се радваме да сте част от нашия екип. 

 

Благодаря ви и УСПЕХ

 

Тагове:
TOP
25 Септември 20231607
Шофьор, Taxi, трансфери и Uber УНИГЛОУБ ЕООД
Заплата от 6000 лв. до 9000 лв. (Бруто)
Получавай новите обяви на имейл
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на УНИГЛОУБ ЕООД

Докладвай за проблем
Шофьор, Taxi, трансфери и Uber
УНИГЛОУБ ЕООД

Препишете кода от картинката: