Добавено в твоите Избрани обяви

Шофьори на пратки за Hermes в Германия

"Персонал Сървисис" ЕООД е лицензирана компания  за подбор на персонал в чужбина с номер: 2978/04.03.2020. За свой клиент, набираме шофьори на пратки в Германия:

 

Изисквания към кандидатите:

1. Навършени 21 години.

2. Валидна шофьорска книжна

3. Владеене на немски или английски

 

Информацията за работата:

- Работи се на шест дневна работна седмица, между 8 и 9 часа на ден. Шофира се ван, който ежедневно се зарежда с пратки в депото на Хермес. Сутринта отивате и ви се поверява район и товарите си пратките в буса. След като си натоварите и започвате да карате и разнасяте пратките по адреси. От вас се иска да доставите пакетите на хората, които са поръчани и да се отправите към следващия адрес. Вашия маршрут е сложен в навигация, по която вие се движите. Дейността ви се следи от диспечът в депото на Хермес, който може да ви съдейства, ако имате трудности и не може да намерите някой адрес. Когато работата приключи буса се оставя в депото, а ако работодателя разреши може да го използвате като личен, но след работно време сами си заплащате горивото.

Заплащането е на пратка. Плаща ви се по 0.60-0.70 евро цента на пратка и така вие имате стимул да карате повече ежедневно, за да правите повече пари за вас. Ако някой иска да работи повече и да закара повече пратки никой няма да ви спре, защото тези пари са си за вас.

Заплата се получава на между 10-15 число на всеки следващ месец. Квартирата се удържа от заплата.

 

 

Ние като лицензиран посредник за подбор на кадри сме администратор на лични данни и спазваме стриктно законите на Република България. Всяка подадена кандидатура ще се разгледа конфиденциално.

Ще се свържем с всеки един от одобрените кандидати, които са подали при нас документи.

 

 

Тагове:
Други обяви от ПЕРСОНАЛ СЪРВИСИС ЕООД
 
Добавено в Избрани
Работници за цветарник в Германия
от 4000 до 4500 лв.
/ 17 Март
09 Март 2023274
Шофьори на пратки за Hermes в Германия ПЕРСОНАЛ СЪРВИСИС ЕООД
ПЕРСОНАЛ СЪРВИСИС ЕООД
Получавай новите обяви на имейл
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ПЕРСОНАЛ СЪРВИСИС ЕООД

Докладвай за проблем
Шофьори на пратки за Hermes в Германия
ПЕРСОНАЛ СЪРВИСИС ЕООД

Препишете кода от картинката: