Търсене  
Търсите работа?
Офис Администратор/ка
ИНТЕЗА ООД
гр.София

Каква работа в производството за Стара Загора можем да открием?

Сигурна позиция, коректно отношение, гарантиран достоен доход – това е, което повечето хора искат от своята работа. Има ли достатъчно такива възможности в Стара Загора? Вижте тук какво предлага индустриалният сектор.

Какви свободни позиции в производството за Стара Загора ще открием

Голям развиващ се град като този на поетите и правите улици винаги е бил добро място за бизнес. Множество фирми, цехове и заводи, разположени на територията му произвеждат разнообразна продукция и имат нужда от коректни попълнения на своя екип. Както за управленски длъжности, така и за по-нискоквалифицирани:

Как да изберем правилната позиция

Имайки предвид образованието и опита си, можете да отсеете доста от предложенията, още четейки изискванията. Ако нямате сериозен трудов стаж зад гърба си, ще се наложи да се съгласите и с по-ниска заплата. Гледайте на това като на инвестиция във вашето бъдещо развитие. Ако сте млад специалист, задължително кандидатствайте на всички места, където се изисква квалификация като вашата. Качествените кадри винаги са от полза и понякога работодателите одобряват млади кандидати с цел да ги изградят по своите стандарти.

Как да подготвим CV

Това е първото впечатление, което ще оставите у евентуалния си бъдещ шеф. Нека то да е безупречно.

Задължително използвайте т.нар. европейски формат на автобиография. В нея информацията е подредена в две колони, а горе в ляво има и ваша снимка.

Опишете професионалния си път кратко и стегнато. Започнете с последната позиция, която сте заемали (в лявата колона: длъжност, компания, период) и отговорностите, които тя е включвала (в дясно). След това по същия начин надолу изредете и предишните ви заетости.

След служебната част отделете един параграф и за образованието и квалификациите ви: какви са, къде и кога са придобити.

В края може да отчетете ключови свои качества.

Задължително добавете и мотивационно писмо. Така работодателят ще разбере, че имате лично отношение към дейността.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Свободните позиции в производството в Стара Загора запълват десетки страници от нашата онлайн платформа. Тук си дават среща управителите на най-напредничавите фирми и кандидатите с най-силна мотивация за успех. Ако се разпознавате в някоя от категориите, вие:

Разгледайте възможностите и започвайте писането на CV!