Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Производство в Пловдив

Добавено в Избрани
от 1300 до 2000 лв. бруто
гр.София / 16 Февруари
Добавено в Избрани
от 5000 до 7000 лв. бруто
Германия / 21 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 19 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 30 Януари
Добавено в Избрани
от 1300 до 1800 лв. бруто
гр.Пловдив / 21 Февруари
Добавено в Избрани
от 1300 до 1500 лв. бруто
гр.Пловдив / 19 Февруари
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Пловдив / 19 Февруари
Добавено в Избрани
от 1700 до 2000 лв. бруто
гр.Пловдив / 16 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 13 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 12 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 02 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 30 Януари
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 30 Януари
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 29 Януари
Добавено в Избрани
от 1160 до 1210 лв. бруто
гр.Пловдив / 22 Февруари

Защо да започнем работа в производството в Пловдив?

Сигурна, доходоносна и стабилна работа предлагат пловдивските фирми в сферата на производството. Ако проявявате интерес към сектора, вижте малко повече информация за възможностите, които предоставя той.

 

Какви свободни позиции за работа в производството за Пловдив ще открием

Вторият по големина град в България се отличава с чудесна бизнес среда и с една от най-силно развитите промишлености в страната. Големи фабрики, средно големи цехове и малки фирми произвеждат реална продукция, предназначена както за българския пазар, така и за износ. Ще набележим само някои от възможностите, които всекидневно регистрираме на нашата платформа:

 • Оператор на машина;
 • Техник;
 • Инженер;
 • Стругар;
 • Печатар;
 • Ръководител на екип;
 • Складов работник;
 • Специалист „изходящ контрол“;
 • Работник (за обработка на кожи, за сглобяване на опаковки, за оформяне на елементи и за всякакви разнообразни дейности в зависимост от насочеността на фирмата).

 

Какво правят операторите на машини

Трудно е да се даде еднозначен отговор на този въпрос, тъй като машините са толкова разнообразни, колкото и продуктите на пазара. Има обаче такива с различна сложност и операторите им имат различни отговорности.

Специалистите, които имат квалификация за управление на устройства с цифро-програмно управление, са тези, които настройват програмите и залагат параметрите на произвежданите детайли. Операторите след това прилагат процеса на практика и контролират протичането му.

 

Какви качества са нужни за тази сфера

Професионализмът, високата концентрация и сръчността са задължителни за безпроблемната работа. Спазването на дисциплината и на правилата на безопасност са от първостепенно значение за избягването на грешки и инциденти. Умението за работа в екип и лоялността са препоръчителни, за да се постигат високи резултати.

 

Как помага в избора ни Zaplata.bg

Амбицията за успех и добра реализация е водещият фактор, който привлича хиляди потребители да посетят нашата онлайн платформа всекидневно. Желанието да открият коректни, квалифицирани и можещи служители пък е това, което мотивира управителите на многобройни фирми да потърсят именно нашата помощ в тази мисия.

Ние:

 • предоставяме мястото за среща, а вие имате свободата да разглеждате и избирате;
 • сме създали за ваше улеснение инструменти за търсене, с които да селектирате резултатите за обяви в сферата на производството за град Пловдив;
 • предлагаме опция да запазвате избрани оферти в „любими“, за да можете да имате достъп до тях по всяко време;
 • даваме възможност да получавате известия за новото в раздела директно по имейл;
 • задължаваме нашите партньори да посочат информация за заплатата на всяка позиция, която обявяват при нас.

Възможностите са пред вас. Само остава да ги използвате!

Разгледайте още:

Заплати за болногледачи в Австрия Обяви за работа в Стара Загора Заплати в чужбина за монтажници

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.