Месар
Основни задължения: - Разфасоване и филетиране на месото - Работи с машина за мелене на кайма - Обслужва и дава компетентна информация на клиенти за качеството на месото, както и за начините на приготвянето му - Подготвя ежедневни заявки на месо и месни продукти - Спазва правилата на хигиена на работното място - Организира съхранението и аранжимента на стоката в транжорната, хладилната камера и щанда. Изисквания: - Средно образование - Опит в транжирането на месо - Умения за работа в екип - Самодисциплина и организираност Компанията предлага: - Дългосрочна заетост - Конкурентно заплащане - Изрядни трудови взаимоотношения, отговарящи на българското законодателство; - Професионална работна среда и приятелска атмосфера; Кандидатите с опит в тази професия ще бъдат разглеждани с предимство. Ако отговаряте на профила на обявата, не се колебайте да кандидатствате с актуална автобиография и снимка. Всички кандидатури ще бъдат разгледани при строга конфиденциалност и при спазване на ЗЗЛД. Месторабота: София