СЛАДКАР-ДЕКОРАТОР
Основни задължения:
Декораторът участва в отделните етапи по изготвянето на съответната декорация за сладкарските изделия предлагани от нас. Подготвя заготовки на сладкарски декорации за моделите торти включени в нашия каталог.
Поддържа изискванията за хигиена на храните и добрата производствена практика за производството на храни, съгласно санитарните изискванията.
Основни изисквания:
1. Средно образование.
2. Опит в производството на сладкарска продукция.
3. Мотивация за развитие в професионално направление Сладкар-Декоратор;
4. Комуникативност и умение за работа в екип.
Ние предлагаме:
1. Работа в удобна и здравословна работна среда.
2. Възможности за професионално обучение.
3. Работа в млад екип от мотивирани хора.
4. Работа по график.
5. Постоянен и дългосрочен ангажимент с възможност за развитие.
Ако се чувствате уверени и мотивирани за работа в млад и динамичен екип от професионалисти, моля изпратете актуална автобиография.
Телефон за контакти и справки: 0888309990