Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
Скаут за модни дизайнери - София
Miss Europe Continental Organization LTD
гр.София

Обяви за Работа за Право, Юридически услуги

Добавено в Избрани
от 3000 до 4000 лв. бруто
гр.София / 18 Април
Добавено в Избрани
гр.София / 15 Април
Добавено в Избрани
от 1700 до 1900 лв. бруто
гр.София / 22 Април
Добавено в Избрани
от 1400 до 1700 лв. бруто
гр.София / 22 Април
Добавено в Избрани
от 2500 до 5000 лв. бруто
гр.София / 18 Април
Добавено в Избрани
от 4000 до 4500 лв. бруто
гр.София / 17 Април
Добавено в Избрани
от 933 до 1700 лв. бруто
гр.Кюстендил / 17 Април
Добавено в Избрани
от 1700 до 1900 лв. бруто
гр.София / 17 Април
Добавено в Избрани
от 1600 до 1800 лв. бруто
гр.София / 17 Април
Добавено в Избрани
от 2800 до 3500 лв. бруто
гр.София / 16 Април
Добавено в Избрани
от 933 до 1600 лв. бруто
гр.Шумен / 11 Април
Добавено в Избрани
от 933 до 1700 лв. бруто
гр.Шумен / 11 Април
Добавено в Избрани
от 933 до 2700 лв. бруто
гр.София / 09 Април
Добавено в Избрани
от 1300 до 1300 лв. бруто
гр.София / 09 Април
Добавено в Избрани
от 1200 до 1200 лв. бруто
гр.София / 09 Април
Добавено в Избрани
от 933 до 2600 лв. бруто
гр.София / 04 Април
Добавено в Избрани
от 2000 до 2500 лв. бруто
гр.София / 03 Април

Право и юридически услуги

Юридическите услуги се считат за една от най-елитните и сериозни области за реализация като цяло. Те делят първото място с това на медицинските специалности. Предимствата са многобройни в това да се заложи на развитие на кариера в тази сфера, като гъвкавото работно време, високите работни заплати и възможностите за разрастване на дейността са изключително атрактивна база.

Какво правят юрисконсултите

Тази дейност основно се занимава с провеждане на консултации, при които посетителите в кантората искат да се запознаят с това докъде се простират техните права и задължения. Познаването на тази материя е от фундаментално значение за спазването на реда и на нашата неприкосновеност.

Често юрисконсултите търсят служители, които да бъдат техни помощници в кантората. И докато за адвокатите образованието по правото е задължителна специалност, то за техните асистенти може да се допусне и изключение, макар че правната диплома винаги е голям плюс.

Трябва ли ни специализирано образование

Както вече стана дума, образованието по право е задължително за самите юристи. Те няма как да практикуват своята професия без да притежават подобна диплома. Това е и първото изискване, което трябва да се покрие за да се развиете в тази сфера.

От друга страна, това не е наложително за помощниците, които работят в кантората. Те изпълняват административна дейност, която изисква по-скоро мениджърски умения, работа с компютър и други подобни. Не на последно място е и необходимостта да се общува правилно и умело с хората, тъй като много често асистентите оставят първото впечатление за кантората.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg ни позволява да бъдем винаги наясно с трудовия пазар и за това какво се търси и какво се предлага в дадена сфера. В този раздел можете да намерите огромен избор от свободни позиции, някои от които изискват правно образование, а други - не.

Ние ви даваме възможност да се свържете с точния работодател, да се явите на интервю и потенциално да изградите своята бъдеща кариера в сектора.

  • Осигурява ни достъп до всички свободни работни позиции.
  • Дава ни възможност да изберем най-подходящата според своите очаквания.
  • Получаваме реална представа на собствените си умения и възможности.
  • Успяваме лесно да сравним различните предимства и недостатъци на работните места.

Разгледайте още:

Заплащане за зъболекари в Германия Свободни позиции в Англия за зъболекари Зъболекари в Англия заплащане

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.