Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
Оператор на машина/ на три смени/
Арома АД
гр.София

Обяви за работа за Маркетинг, Реклама, PR

Добавено в Избрани
от 2319 до 4357 лв. бруто
гр.София / 30 Май
Добавено в Избрани
от 1675 до 2061 лв. бруто
гр.София / 29 Май
Добавено в Избрани
от 1800 до 1900 лв. бруто
гр.София / 26 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 16 Май
Добавено в Избрани
от 1100 до 1400 лв. бруто
Дистанционна работа / 26 Май
Добавено в Избрани
от 1200 до 1400 лв. бруто
гр.Русе / днес
Добавено в Избрани
от 2000 до 2500 лв. бруто
к.к. Слънчев бряг / 29 Май
Добавено в Избрани
от 1500 до 2000 лв. бруто
с.Трудовец / 26 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 17 Май
Добавено в Избрани
от 3200 до 4300 лв. бруто
гр.София / 25 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 19 Май
Добавено в Избрани
гр.Русе / 17 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 16 Май
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 15 Май
Добавено в Избрани
гр.Стара Загора / 11 Май
 
Добавено в Избрани
от 3800 до 4300 лв. бруто
гр.София / днес
 
Добавено в Избрани
от 1000 до 1700 лв. бруто
к.к. Слънчев бряг / днес
 
Добавено в Избрани
от 1800 до 2200 лв. бруто
гр.София / днес
 
Добавено в Избрани
от 560 до 800 лв. бруто
гр.Кричим / днес

Маркетинг, Реклама, PR

Ако сте завършили своето образование в областта маркетинг и реклама и ако притежавате магистърска или бакалавърска степен в тази област, пред вас има цял куп възможности за реализация.

Ние от Zaplata.bg ви предлагаме пълен списък с наличните работни места в сектора, позволявайки ви да се свържете с работодатели от областта. Независимо дали търсите реализация като мениджър или желаете да направите първи стъпки в областта на маркетинга и рекламата, тук можете да научите какви са възможностите за започване на работа, опциите за кариерно развитие и какви са адекватните заплати в сектора.

Сред позициите, които ще откриете за този сектор, се открояват например:

  • копирайтър.
  • SEO специалист.
  • PPC специалист.
  • и др.

Ако искате да се реализирате като PR специалист, отново сте на правилното място. Тук възможностите са повече от добри. Ще видите какви са изискванията и какви очаквания ще имат работодателите към вас, което от своя страна ще ви направи по-конкурентни.

Какво представлява дигиталният маркетинг

Това е едно от най-новите и прогресивно развиващи се направления в маркетинга. Занимава се изцяло с изучаване и създаване на рекламни и маркетингови продукти, които да се реализират във виртуална среда.

За да откриете желаната работа в този сектор, вие трябва да имате доста добър усет и познания за поведението на хората във виртуалното пространство, което да е, разбира се, придружено и от съответното образование.

Макар че има и някои изключения, където хора се реализират в бранша без да имат съответната бакалавърска или магистърска степен, все пак образованието по специалността е изключително голям плюс.

Някои работодатели са склонни да ви наемат и да работят с вас и без да имате съответния образователен ценз и ако сте завършили съвсем различна специалност, но за целта те изискват това да се компенсира с опит в бранша.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Както споменахме и по-рано, първата стъпка е да се получи обзорна картина на всички работни места в сектора, с което ние от Zaplata.bg можем да сме ви доста полезни. Освен това, ви даваме възможност да видите с какво разполагате зад гърба си като образование и квалификация, сравнявайки своите умения с тези на конкуренцията.

По този начин ще получите по-адекватна реакция по отношение на изискванията на пазара, както и достъп до работодателите, които биха желали евентуално да работят с вас.

Разгледайте още:

Работа за инженери Обяви за инструктори международни шофьори категория c заплата

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.