Търсене  
Търсите работа?
Общи работници в завод за пакетиране на сандвичи, мотокаристи и общи работницив автомобилна индустрия в Словения
Mitja Prelc s.p.
Словения

Маркетинг, Реклама, PR

Ако сте завършили своето образование в областта маркетинг и реклама и ако притежавате магистърска или бакалавърска степен в тази област, пред вас има цял куп възможности за реализация.

Ние от Zaplata.bg ви предлагаме пълен списък с наличните работни места в сектора, позволявайки ви да се свържете с работодатели от областта. Независимо дали търсите реализация като мениджър или желаете да направите първи стъпки в областта на маркетинга и рекламата, тук можете да научите какви са възможностите за започване на работа, опциите за кариерно развитие и какви са адекватните заплати в сектора.

Сред позициите, които ще откриете за този сектор, се открояват например:


Ако искате да се реализирате като PR специалист, отново сте на правилното място. Тук възможностите са повече от добри. Ще видите какви са изискванията и какви очаквания ще имат работодателите към вас, което от своя страна ще ви направи по-конкурентни.

Какво представлява дигиталният маркетинг

Това е едно от най-новите и прогресивно развиващи се направления в маркетинга. Занимава се изцяло с изучаване и създаване на рекламни и маркетингови продукти, които да се реализират във виртуална среда.

За да откриете желаната работа в този сектор, вие трябва да имате доста добър усет и познания за поведението на хората във виртуалното пространство, което да е, разбира се, придружено и от съответното образование.

Макар че има и някои изключения, където хора се реализират в бранша без да имат съответната бакалавърска или магистърска степен, все пак образованието по специалността е изключително голям плюс.

Някои работодатели са склонни да ви наемат и да работят с вас и без да имате съответния образователен ценз и ако сте завършили съвсем различна специалност, но за целта те изискват това да се компенсира с опит в бранша.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Както споменахме и по-рано, първата стъпка е да се получи обзорна картина на всички работни места в сектора, с което ние от Zaplata.bg можем да сме ви доста полезни. Освен това, ви даваме възможност да видите с какво разполагате зад гърба си като образование и квалификация, сравнявайки своите умения с тези на конкуренцията.

По този начин ще получите по-адекватна реакция по отношение на изискванията на пазара, както и достъп до работодателите, които биха желали евентуално да работят с вас.