Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
English Speaking Game Presenter
Evolution Operations Studio/ DOPAMINE EOOD
гр.София

Обяви за Работа за Маркетинг, Реклама, PR в София

Добавено в Избрани
от 2319 до 4357 лв. бруто
гр.София / 02 Март
Добавено в Избрани
от 2200 до 2600 лв. бруто
гр.София / 01 Март
Добавено в Избрани
от 1933 до 2706 лв. бруто
гр.София / 29 Февруари
Добавено в Избрани
от 2300 до 2900 лв. бруто
гр.София / 27 Февруари
Добавено в Избрани
от 1675 до 2319 лв. бруто
гр.София / 26 Февруари
Добавено в Избрани
гр.София / 28 Февруари
Добавено в Избрани
от 1600 до 1800 лв. бруто
гр.София / 27 Февруари
Добавено в Избрани
гр.София / 27 Февруари
Добавено в Избрани
гр.София / 16 Февруари
Добавено в Избрани
от 2300 до 2900 лв. бруто
гр.София / 29 Февруари
Добавено в Избрани
от 1700 до 1800 лв. бруто
гр.София / 28 Февруари
Добавено в Избрани
от 1500 до 2000 лв. бруто
гр.София / 28 Февруари
Добавено в Избрани
гр.София / 28 Февруари
Добавено в Избрани
от 2500 до 4500 лв. бруто
гр.София / 27 Февруари
Добавено в Избрани
гр.София / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 500 до 1500 лв. бруто
гр.София / 01 Март
Добавено в Избрани
от 600 до 1500 лв. бруто
гр.София / 01 Март
Добавено в Избрани
от 1000 до 1500 лв. бруто
гр.София / 01 Март
Добавено в Избрани
от 2800 до 3200 лв. бруто
гр.София / 29 Февруари
Добавено в Избрани
от 1800 до 2800 лв. бруто
гр.София / 27 Февруари

Има ли перспективи за развитие в сферата на маркетинг, реклама и PR в София

Няма друг град у нас, в който да можете да откриете толкова разнообразни възможности за реализация в сферата на маркетинга, рекламата и PR-а, както това може да се случи в столицата. Ориентирайте се какво поле за изява има пред вас, преглеждайки специализирания раздел на Zaplata.bg.

Какво образование е нужно, за да работим в сферата

Рекламният и медийният бизнес са привлекателни за мнозина, но реално квалифицираните за подобна професия кадри не са така многобройни. В повечето обяви за работа като изискване са посочени специалностите „Маркетинг и реклама“, „PR”, „Журналистика”, „Медии“, „Нови медии“. Това изискване обаче не винаги е задължително и на практика много от специалистите, практикуващи професиите, са с икономическо, филологическо или друго образование. Адекватната академична подготовка обаче винаги е плюс.

Какви свободни позиции можем да открием в София

  • Маркетинг специалист;
  • PR;
  • Мениджър дигитален маркетинг;
  • Копирайтър;
  • Администратор на уеб сайтове;
  • Графичен дизайнер;
  • Служител онлайн магазини;
  • Специалист оферти;
  • Продуктов мениджър;
  • Рекламен консултант.

Какви са предимствата на професията

Това е една от най-динамичните и пълни с предизвикателства дейности. Тя е подходяща за тези, които обичат да търсят нови пътища и различни решения, за хората, които се чувстват в свои води, когато е нужно творческо мислене. Медийната среда е непрестанно променяща се и адаптираща се спрямо развитието на пазара и на новите технологии. Такива трябва да бъдат и специалистите: гъвкави, креативни, способни да използват максимално възможностите, предлагани от интернет и новите медии.

Заплатите в сферата варират спрямо постигнатите резултати, както и спрямо успеха на съответния медиен проект.

Защо да се доверим на Zaplata.bg

На страниците на нашата платформа ще откриете както обяви за работа в сферата, публикувани от медии, така и такива от агенции по дигитален маркетинг, а също и предложения от различни компании в сферите на търговията, производството или услугите, търсещи експерти за популяризиране на своята дейност. В обявите ще откриете конкретни изисквания и компетенции, които е нужно да се владеят, а също и ориентировъчни заплати. София е град, в който имате изключително добри перспективи за развитие в сферата, стига да сте достатъчно добре подготвени и находчиви. Готови ли сте?

Разгледайте още:

Свободни позиции за брокери на имоти Оперативни счетоводители заплата Геодезисти в Германия заплащане

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.