Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
Хигиенисти / Помощен персонал / Касиери
BULINVEST 2012
Австрия

Обяви за Работа за Инженерни дейности

Добавено в Избрани
от 2200 до 3300 лв. бруто
гр.София / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 2400 до 3500 лв. бруто
гр.София / 17 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 11 Юли
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 11 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 10 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 09 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 09 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 21 Юни
Добавено в Избрани
от 1700 до 2300 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1300 до 1600 лв. бруто
гр.Благоевград / днес
Добавено в Избрани
от 3000 до 3300 лв. бруто
гр.Пловдив / днес
Добавено в Избрани
от 2300 до 3000 лв. бруто
гр.София / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 2400 лв. бруто
гр.Монтана / 17 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 3000 лв. бруто
гр.Русе / 17 Юли
Добавено в Избрани
от 1800 до 2300 лв. бруто
гр.София / 16 Юли

Инженерни дейности

Професионалната реализация като инженер е мечта на много млади мъже и жени. За съжаление, наличието на подобно образование не може да гарантира, че ще постигнете реализация в тази сфера, където възнаграждението е високо, условията на труд са доста добри, а конкуренцията достига изключително високи измерения.

Тъй като намирането на добра работа в този сектор често зависи именно от наличието на опит по специалността, на разположение са доста широк избор от възможности за стажове, които в последствие да позволят на младите хора да се реализират.

Какво образование ни е нужно

Да работиш като инженер неминуемо включва и това да имаш съответното висше образование. Няма как да искаш да се реализираш в тази сфера, без да имаш солидната подготовка, която университета дава.

Това включва голяма база от практически умения, които по-късно трябва да се надградят за да се получи един добър специалист. Тъй като образованието трябва да се допълни от доста голям брой практически умения, а това няма как да стане изцяло в учебна среда, на помощ идват стажантските програми.

Какво ти дава една стажантска програма

Този тип занятия дава възможност практикуващият да внедрят в реална професионална среда и да натрупат достатъчно стаж, който в последствие да им позволи да заемат свободна позиция в сектора.

По този начин стажантът може да се срещне с бизнеса и ако бъде харесан, той впоследствие може да се превърне в постоянен служител. Тези програми са с изключително голяма важност, тъй като в инженерната наука теоретичните умения са само една много малка част от придобиването на реална квалификация.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg е мястото, на което ще намерите най-голямо разнообразие от обяви за работа. Тук на практика ще видите всички предложения, които могат да се намерят в инженерната област, при което ще можете да се ориентирате към онова, което е най-подходящо за вашите нужди, умения и квалификация.

Тук ще можете да се запознаете по-отблизо с цялостното състояние на сектора и ще видите всичко, което може да ви интересува за да решите дали сте готови за навлезете в този бизнес, сравнявайки себе си с конкуренцията:

  • размери на средната работна заплата;
  • всички налични свободни места;
  • изискванията на работодателите;
  • условията за труд.

Разгледайте още:

Работа за SQL разработчици Пиар маркетинг Строителство в Лондон работа

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.