Търсене  
Търсите работа?
Customer Relationship Expert with Hungarian & English (fully remote recruitment process)
Астреа Рикрутмънт ЕООД
гр.София

Как да заемем позициите „управител” и „експерт” в сектор търговия и продажби в София

Имате ли нюх към добрите сделки? Значи този раздел е за вас! Вижте какви възможности за работа на високо ниво в търговския сектор се предлагат в София.

Какви качества са нужни на управителите и експертите

Специалистите в тази сфера са успешни, защото работата им се отличава с няколко съществени характерни черти. На първо място, те са отлични психолози. От изключителна важност е умението да прецениш отсрещния човек и да му предложиш точно такава оферта и стока, каквато той е склонен да купи. Добрите търговци са също отлични комуникатори и умеят да представят по най-атрактивен начин себе си, компанията и стоката. Разговорът с тях убеждава клиента, че той има нужда от тази покупка. Добрите специалисти съумяват да намерят път към всеки събеседник. От значение е и бързата мисъл и способността за гъвкавост и реакция спрямо ситуацията. Ако позицията е свързана с ръководене на хора, важни са и лидерските качества.

Какви свободни позиции има в София в сферата

Какво образование е нужно

По правило препоръчителното образование за работа на висок пост в търговската сфера е от областта на икономиката. В много случаи обаче успешни маркетъри и мениджъри нямат подобен академичен профил. Пътят до техните успехи обаче минава през много практическа работа и усвояване на тънкостите на професията.

Как Zaplata.bg помага в избора на работа

Възможностите за работа в областта на продажбите в София са изключително благодатни, тъй като в столицата са концентрирани най-голям брой производствени и търговски компании у нас. Факт е обаче и че в административния и бизнес център на страната и конкуренцията е най-висока, заради многобройните амбициозни професионалисти, които търсят своето кариерно развитие. Ние в Zaplata.bg всеки ден представяме на вашето внимание стотици обяви с интригуващи свободни позиции. Всяка от тях е с конкретно посочени отговорности, изисквания и заплата. Набележете най-перспективните и заявете желанието си да се включите в надпреварата. Бъдещото ви кариерно израстване и повишаване на доходите ви е във ваши ръце.