Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Търговия, Продажби - (Управители и експерти)

Добавено в Избрани
гр.София / 12 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 10 Юли
Добавено в Избрани
от 1500 до 1700 лв. бруто
гр.София / 08 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 04 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Ямбол / 12 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Бургас / 12 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Стара Загора / 12 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Пазарджик / 12 Юли
Добавено в Избрани
от 1600 до 2000 лв. бруто
к.к. Слънчев бряг / 12 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Пловдив / 12 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 11 Юли
Добавено в Избрани
от 2300 до 2300 лв. бруто
гр.София / 11 Юли
Добавено в Избрани
от 1600 до 1800 лв. бруто
гр.Пловдив / 11 Юли
Добавено в Избрани
от 2200 до 3100 лв. бруто
гр.София / 10 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 09 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Перник / 08 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Велико Търново / 08 Юли
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Варна / 08 Юли

Всеки човек иска да се реализира на престижна работа. Тази необходимост има не само финансово изражение, но също така се изразява и с това, че позволява да се постигне и една по-дълбока чисто човешка потребност от самодоказване.

В какво се състои работата на един управител на обект

Освен че е престижна и поради това е и доста желана, работата на един управител идва с цял куп отговорности. В зависимост дали проявявате интерес и притежавате необходимите качества, имате шанс за развитие на атрактивна кариера.

Подобно е положението и на експертите в различни области. Тяхната работа не винаги е свързана с управление на хора, но винаги изисква доста сериозни и задълбочени познания в дадена област.  

Какво образование ни е нужно

За да имате възможността да се реализирате като управител, обикновено се изисква висше образование. Макар че според сферата то може да бъде в различна област, най-често се изисква то да е с икономическа насоченост.

Причината е, че този тип специалности дават известна подготовка за справяне с бюджет и други финансови предизвикателства. По този начин управителят може по-ефикасно да управлява дейността.

Какви са предимствата на тази сфера

Работата на управителите и експертите в различни области предлага огромен брой предимства. Сред тях са:

  • работата е престижна;
  • възнаграждението е високо;
  • отговорностите са големи;
  • имате контрол над положението.

Недостатък е по-малкият брой свободни позиции, които се заемат сравнително бързо. Хубавото е, че заради по-високите изисквания се организират конкурси, с което се гарантира, че назначаването на управленски кадри и експерти е обективно.

Сред предимствата са по-високите заплати, които позволяват постигането на по-приличен жизнен стандарт. Това прави и осигуровките по-високи, с което се подсигурява по-приличен стандарт след пенсиониране.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

В Zaplata.bg можете да откриете всички налични обяви за работа, целящи да покрият търсенето на управители и експерти в различни области. Това означава, че ще имате една обща картина за състоянието на трудовия пазар в тази област.

Можете да подготвите необходимите за кандидатстван документи и да се свържете с работодател чрез нас. Ако и потенциалният работодател е заинтересован от вас,ще можете да се уговорите за интервю, в което всяка от двете страни да се увери дали търси точно това.

Разгледайте още:

Работа строителен работник Работа за Кроячи Работни позиции за зъболекари в Швейцария

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.