Търсене  
Търсите работа?
Механик-настройчик /производство на пластмасови опаковки/
Арома АД
гр.София

Телекомуникации

През последните години заетостта към телекомуникационните компании се превърна в желана област за реализация при младите хора. Това важи особено за мобилните оператори, където трудещите се получават атрактивно възнаграждение и привлекателно работно време.

Високата заплата, която получават служителите в тази сфера обаче далеч не е единственото, което привлича млади и образовани професионалисти в тази сфера. Не бива да се подценяват и възможностите за комуникация с интересни хора на ежедневна база, както и шансът за личностна изява.

Този сектор се отличава с това, че е доста привлекателно място за реализация за младите хора, които се завръщат от чужбина с натрупани опит и умения за работа в западни страни. Корпоративната култура им помага по-лесно да се впишат в средата на големите компании, като по този начин им е нужно по-малко време за да свикнат с новата обстановка.

Каква всъщност бихме могли да си намерим в тази област

Макар че обявите предлагат основно места за хора тип търговци, които да предлагат услугите на компаниите от сектора на телекомуникациите, все пак има налични и други свободни места, които могат да включват различни други дейности, в това число:

Какво образование ни е нужно

В зависимост от това дали става въпрос за управленски кадри или по-скоро за асистенти и помощници, изискванията по отношение на образованието могат да са доста различни.

При всички положения обаче е добре кандидатът да има висше образование, като владеенето на английски е задължително, а другите западни езици са голямо предимство. Без значение от това за каква позиция се кандидатства, умението за ползване на компютър е по подразбиране.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

В този раздел на Zaplata.bg можете да се запознаете с всички налични свободни работни места в сектора. В зависимост от условията, които се отправят към кандидатите, можете да добиете ясна представа за приблизителните изисквания за дадена позиция.

Ще имате възможност да добиете също така и ясна представа какво можете да очаквате от гледна точка на работен ден, трудово възнаграждение, командировки, както и за това ще има ли или не допълнителни бонуси. По този начин ще бъдете по-адекватни спрямо конкуренцията и по-обективни за своите очаквания.