Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
Електротехници в строителството и индустрията
Humanus Personalservice GmbH
Германия

Обяви за Работа за Телекомуникации

Добавено в Избрани
от 1800 до 5000 лв. бруто
гр.София / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 2400 до 2800 лв. бруто
гр.София / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 2200 до 3000 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 2400 до 2800 лв. бруто
гр.София / 01 Януари
Добавено в Избрани
гр.София / 11 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 11 Юли
Добавено в Избрани
от 7000 до 8000 лв. бруто
Германия / днес
Добавено в Избрани
от 1300 до 1600 лв. бруто
гр.Благоевград / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 1093 до 1093 лв. бруто
гр.София / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 5500 до 6500 лв. бруто
Германия / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 2400 лв. бруто
гр.Монтана / 17 Юли
Добавено в Избрани
от 2500 до 2700 лв. бруто
Банево / днес
Добавено в Избрани
от 2500 до 2700 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 3000 до 4000 лв. бруто
гр.Варна / днес
Добавено в Избрани
от 1500 до 1700 лв. бруто
гр.Пловдив / днес
Добавено в Избрани
от 3000 до 4000 лв. бруто
гр.Бургас / днес

Телекомуникации

През последните години заетостта към телекомуникационните компании се превърна в желана област за реализация при младите хора. Това важи особено за мобилните оператори, където трудещите се получават атрактивно възнаграждение и привлекателно работно време.

Високата заплата, която получават служителите в тази сфера обаче далеч не е единственото, което привлича млади и образовани професионалисти в тази сфера. Не бива да се подценяват и възможностите за комуникация с интересни хора на ежедневна база, както и шансът за личностна изява.

Този сектор се отличава с това, че е доста привлекателно място за реализация за младите хора, които се завръщат от чужбина с натрупани опит и умения за работа в западни страни. Корпоративната култура им помага по-лесно да се впишат в средата на големите компании, като по този начин им е нужно по-малко време за да свикнат с новата обстановка.

Каква всъщност бихме могли да си намерим в тази област

Макар че обявите предлагат основно места за хора тип търговци, които да предлагат услугите на компаниите от сектора на телекомуникациите, все пак има налични и други свободни места, които могат да включват различни други дейности, в това число:

  • Административна;
  • Управленска;
  • Представителна;
  • Техническа поддръжка;
  • Много други.

Какво образование ни е нужно

В зависимост от това дали става въпрос за управленски кадри или по-скоро за асистенти и помощници, изискванията по отношение на образованието могат да са доста различни.

При всички положения обаче е добре кандидатът да има висше образование, като владеенето на английски е задължително, а другите западни езици са голямо предимство. Без значение от това за каква позиция се кандидатства, умението за ползване на компютър е по подразбиране.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

В този раздел на Zaplata.bg можете да се запознаете с всички налични свободни работни места в сектора. В зависимост от условията, които се отправят към кандидатите, можете да добиете ясна представа за приблизителните изисквания за дадена позиция.

Ще имате възможност да добиете също така и ясна представа какво можете да очаквате от гледна точка на работен ден, трудово възнаграждение, командировки, както и за това ще има ли или не допълнителни бонуси. По този начин ще бъдете по-адекватни спрямо конкуренцията и по-обективни за своите очаквания.

Разгледайте още:

Работа за медицински сестри Обяви за работа във чужбина куриери англия българия

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.