Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Здравеопазване (Медицински работници)

Добавено в Избрани
от 5000 до 8000 лв. бруто
Германия / днес
Добавено в Избрани
от 2700 до 4300 лв. бруто
Германия / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 3500 до 4700 лв. бруто
Великобритания / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 3897 до 5936 лв. бруто
Ирландия / 17 Юли
Добавено в Избрани
от 1000 до 2000 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
гр.София / 02 Юли
Добавено в Избрани
от 2500 до 2500 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1850 до 1950 лв. бруто
гр.Бургас / днес
Добавено в Избрани
от 1500 до 2500 лв. бруто
гр.София / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 1500 до 2000 лв. бруто
гр.София / 18 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 15 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 15 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 28 Юни
Добавено в Избрани
гр.Варна / 26 Юни
Добавено в Избрани
от 2100 до 2600 лв. бруто
гр.Пазарджик / днес
Добавено в Избрани
от 1600 до 1900 лв. бруто
с.Рударци / днес

Здравеопазване

Работата в сферата на здравеопазването винаги е била изключително уважавана и престижна, но през последните години става и все по-добре заплатена. Търсенето на медицински работници постоянно се увеличава, но работата е там, че това е световна тенденция, а не локална.

По тази причина, голяма част от хората, които имат такова образование, търсят реализация в други страни, предимно в Европа, но и на други места. Все повече се увеличава нуждата от медицински сестри, а в Западна Европа и свободните позиции за работа в лаборатория.

Какво представлява здравеопазването

Здравеопазването се счита за една от основаващите сфери на нашето общество, като развитието на науката и професионализма оказва директно влияние върху качеството на нашия живот.

В тази категория можете да откриете всички налични свободни работни места, както и заплащането за всяко едно от тях. Можете да се свържете с работодател и да откриете своето място в сферата. Сред свободните позиции ще видите:

  • здравни асистенти в старчески домове и хосписи.
  • медицински сестри.
  • дентални асистени.
  • лекари по дентална медицина.
  • и много др.

Здравеопазването е сфера, в която е изключително важно не само наличието на определено образование, но и притежаването на широк спектър от личностни качества, които да ви позволят да общувате по подходящия начин с пациентите.

Професионални и личностни качества

В сектора се работи под доста голям стрес и напрежение, тъй като се борави със здравето на хората. Няма място за компромис с качествата на служителите, независимо дали става дума за тяхното отношение към пациента или за образователния им ценз. В областта е абсолютно забранено да се практикува без необходимото образование.

Често се говори за това колко трябва да бъде хуманен един човек за да извършва подобна дейност, но да не забравяме и способността да се издържи на дългите смени, понякога твърде изтощаващо работно време и стресовите ситуации, на които служителите са подложени ежедневно.

Несъмнено, обаче, има не малко хора, които притежават всички необходими качества, които да им позволят да се реализират в сектора, а ако и вие сте от тях, тук сте попаднали на правилното място.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg ви дава възможност да откриете всички свободни работни места в сектора, независимо от техния характер. Тук можете да се запознаете с изискванията в бранша, с възнаграждението за различните позиции, както и да добиете реална представа за вашите собствени умения, сравнявайки ги с тези на другите работещи в бранша.

Разгледайте още:

Работа в Сливен Свободни позиции за медицински сестри в Турция Работа за кранисти

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.