Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
SALES/CONVERSION AGENT WITH ENGLISH
Lead 2Lid Ltd
гр.София

Обяви за Работа за Стажанти/Студенти

Добавено в Избрани
от 2000 до 3500 лв. бруто
Испания / 23 Февруари
Добавено в Избрани
от 1804 до 2319 лв. бруто
гр.София / 18 Февруари
Добавено в Избрани
гр.София / 05 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Плевен / 23 Февруари
Добавено в Избрани
от 1600 до 2000 лв. бруто
гр.София / 23 Февруари
Добавено в Избрани
от 2400 до 2800 лв. бруто
гр.София / 23 Февруари
Добавено в Избрани
от 2800 до 3000 лв. бруто
Италия / 23 Февруари
Добавено в Избрани
от 6000 до 8000 лв. бруто
Германия / 21 Февруари
Добавено в Избрани
от 2600 до 3200 лв. бруто
Гърция / 21 Февруари
Добавено в Избрани
от 2500 до 2500 лв. бруто
гр.София / 21 Февруари
Добавено в Избрани
от 5000 до 10000 лв. бруто
гр.Пловдив / 21 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Ямбол / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 1600 до 1800 лв. бруто
гр.София / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 1420 до 1420 лв. бруто
гр.София / 19 Февруари
Добавено в Избрани
от 2000 до 5000 лв. бруто
гр.София / 19 Февруари
Добавено в Избрани
от 2000 до 2500 лв. бруто
с.Драгичево / 17 Февруари
Добавено в Избрани
от 1550 до 1800 лв. бруто
гр.Варна / 23 Февруари
Добавено в Избрани
от 1650 до 2300 лв. бруто
гр.Варна / 23 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Велико Търново / 22 Февруари
Добавено в Избрани
от 2319 до 2835 лв. бруто
гр.София / 21 Февруари

Стажанти и студенти

Докато много колежани и университетски възпитаници са принудени да упражняват нискоквалифициран труд за ниско заплащане, стажантските програми дават далеч по-добри възможности. Макар че при тях възнаграждението е символично, те дават възможност за работа на непълно работно време и шанс за трупане на професионален опит.

В редица страни от Западна Европа и в Северна Америка именно това се счита за най-подходящата работа за студенти, тъй като носи куп предимства на заден план. Обикновено на пазара не се предлагат много свободни позиции за хора, които все още учат, а дори и ако нещо се намери, заплатата е почти винаги незадоволително ниска.

Традиционно най-добри програми предлагат банките, където могат да потърсят възможности всички студенти, които се обучават в сферата на финансите и икономиката. Това дава отлични възможности и за последващо развитие и кариера.

Какви са предимствата да си стажант

Макар че стажантските програми в повечето случаи далеч не са сбъдната мечта, те дават на студентите много ценни първи стъпки в сферата, в която се обучават. Това е от изключително голямо значение, тъй като е на лице реална възможност завършилият студент да се реализира именно там, където е постъпил преди това като стажант.

Работодателите не са склонни да наемат хора без опит, но това изглежда съвсем различно ако наскоро завършилият е стажувал и трупал опит именно на това работно място. Предимствата на този тип програми се изразяват в следното:

  • добиваш представа за бизнеса отвътре;
  • успяваш да спестиш малко средства, с които да се подпомогнеш финансово;
  • трупаш професионален опит още докато се обучаваш;
  • получаваш възможност да се запознаеш с потенциални работодатели.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Има редица предимства в това да се възползвате от Zaplata.bg. Тук ще намерите голямо разнообразие от обяви за работа, като се поддържат единствено най-актуалните предложения.

Не се допуска стари и невалидни обяви да достигат до потребителите, с което се отсява полезното от ненужното. Тук на едно място ще намерите най-голямата база данни от оферти на работодатели, които включват всички градове и области на страната.

Тук ще можете да покажете интерес към офертите на различни работодатели, имайки възможността да се свържете с тях бързо и лесно. Освен всичко друго, ще добиете ясна представа за това какво се търси и какво се предлага в тази сфера.

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.