Търсене  
Търсите работа?
Офис Администратор/ка
ИНТЕЗА ООД
гр.София

Стажанти и студенти

Докато много колежани и университетски възпитаници са принудени да упражняват нискоквалифициран труд за ниско заплащане, стажантските програми дават далеч по-добри възможности. Макар че при тях възнаграждението е символично, те дават възможност за работа на непълно работно време и шанс за трупане на професионален опит.

В редица страни от Западна Европа и в Северна Америка именно това се счита за най-подходящата работа за студенти, тъй като носи куп предимства на заден план. Обикновено на пазара не се предлагат много свободни позиции за хора, които все още учат, а дори и ако нещо се намери, заплатата е почти винаги незадоволително ниска.

Традиционно най-добри програми предлагат банките, където могат да потърсят възможности всички студенти, които се обучават в сферата на финансите и икономиката. Това дава отлични възможности и за последващо развитие и кариера.

Какви са предимствата да си стажант

Макар че стажантските програми в повечето случаи далеч не са сбъдната мечта, те дават на студентите много ценни първи стъпки в сферата, в която се обучават. Това е от изключително голямо значение, тъй като е на лице реална възможност завършилият студент да се реализира именно там, където е постъпил преди това като стажант.

Работодателите не са склонни да наемат хора без опит, но това изглежда съвсем различно ако наскоро завършилият е стажувал и трупал опит именно на това работно място. Предимствата на този тип програми се изразяват в следното:

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Има редица предимства в това да се възползвате от Zaplata.bg. Тук ще намерите голямо разнообразие от обяви за работа, като се поддържат единствено най-актуалните предложения.

Не се допуска стари и невалидни обяви да достигат до потребителите, с което се отсява полезното от ненужното. Тук на едно място ще намерите най-голямата база данни от оферти на работодатели, които включват всички градове и области на страната.

Тук ще можете да покажете интерес към офертите на различни работодатели, имайки възможността да се свържете с тях бързо и лесно. Освен всичко друго, ще добиете ясна представа за това какво се търси и какво се предлага в тази сфера.